Cucumis - Servei gratuït de traducció en línia
. .



Cucumis - Projecte

Motor de col·laboració traductiva per a encarregats de projecte

Aquesta part de cucumis.org està dedicada a projectes de multillengües. Trobaràs aquí un motor de col·laboració traductiva dedicat a encarregats de projecte i a traductors que vulguin contribuir en aquesta mena de projectes. No és necessari registrar els traductors i quant a les traduccions no són necessaris els punts de traducció pels que s'encarreguin del projecte. Les traduccions no s'afegeixen a la llista de textos que seran traduïts per la comunitat de traductors de cucumis.org. No obstant, els encarregats de projecte tenen llibertat a l'hora de passar punts o d'afegir els seus textos en aquesta llista i sol·licitar ajuda a la comunitat.


Encarregats de projecte


Aquestes són les característiques principals del motor de traducció:
- Autoritzar a tots els visitants o només als membres a traduir els teus arxius.
- La història dels textos es guarda a la base de dades (wiki) i pot ésser restaurada en cas de resposta abusiva.
- Exportació als archius de llenguatge.
- Importació dels archius de llenguatge.
- Detectar traduccions per actualitzar-les (quan canviïs un text).
- Quan edites una traducció, aquesta es bloqueja per evitar que dues persones tradueixin un mateix temps al mateix temps.
- Enllaça directament la traducció de projecte al teu web.


Com puc guanyar punts si requereixo l'ajuda de la comunitat de cucumis.org?
- Pots traduir alguns textos per a la comunitat.
- Pots sol·licitar una donació al fòrum.
- Pots enviar traduccions a la teva pàgina de traducció de projecte mitjançant la teva lliga d'afiliació ( https://www.cucumis.org/projecte_27_p/p_in_myProjectId.html ). Cada membre neu que duguis a cucumis.org et farà guanyar punts cada vegada que facin traduccions per a la comunitat de cucumis.org.

Això sona interessant, com puc començar?
Si desitges tractar les teves traduccions des d'aquest motor, et convidem a que comencis creant un projecte nou. Després selecciona l'article "Texts a traduir" des del menú al costat per tal de començar a afegir nous textos al teu projecte.


Traductors


Traduir alguna part del projecte cucumis.org no et fa guanyar punts de traducció. No necessites ser un usuari registrat per traduir els projectes (si l'encarregat de projecte hagi elegit aquesta opció).

Si desitges contribuir en el projecte, cal anar al navegador llista de projectes o utilitzar el motor de cerca i anar a la pàgina d'inici del projecte. Després simplement selecciona el llenguatge amb el qual vulguis contribuir i et dirigirà a la pàgina mostrant-te els textos que seran traduïts.




En construcció...