Cucumis - Ilmainen käännöspalvelu
. .Cucumis - Projekti

Avustava käännösväline projektinhallintaan

Cucumis.org:in tämä osa on omistettu monikielisille projekteille. Löydät täältä avustavan käännösvälineeen, joka on omistettu projektinvetäjille ja kääntäjille, jotka haluavat olla osallisina monikielisissä projekteissa. Ei ole tarvetta rekisteröityä kääntäjäksi ja tällöin ei ole tarvetta ansaita myöskään käännöspisteitä projektinvetäjille. Tekstejä ei lisätä listaan käännettävistä teksteistä cucumis.org - kääntäjien yhteisön puolesta . Kuitenkin, projektinvetäjät voivat vapaasti käyttää pisteitään lisätäkseen tekstejään tähän listaan ja pyytää yhteisön apua.


Projektinvetäjät


Nämä ovat käännöskoneen pääominaisuudet:
- Oikeuta kaikki vierailijat tai ainoastaan jäsenet kääntämään tekstejäsi.
- Tekstin historiatiedot tallennetaan tietokantaan (Wiki)ja voidaan palauttaa väärinkäytöstapauksissa.
- Vienti kielikansioon.
- Tuonti kielikansiosta.
- Päivitettävien käännösten haku , (kun vaihdat lähdetekstiä).
- Kun käännöksen muokkaus on lopetettu estää, ettei 2 henkilöä käännä samaa tekstiä samanaikaisesti .
- Suora linkki projektikäännössivullesi.

Kuinka voin ansaita pisteitä pyytääkseni apua cucumis.org - yhteisöltä?
- Voit kääntää joitakin tekstejä yhteisölle.
- Voit pyytää lahjoitusta foorumeilta .
- Voit lähettää kääntäjiä projekti - kotisivullesi luomasi linkin kautta
( https://www.cucumis.org/tehtava_15_p/p_in_myProjectId.html ). Jokainen uusi jäsen, jonka tuot cucumis.org: iin kerryttää pisteitäsi joka kerta, kun hankkimasi jäsen tekee käännöksiä cucumis.org - yhteisölle.

Kuulostaa mielenkiintoiselta. Kuinka voisin aloittaa?
Jos haluat yrittää johtaa käännöksiäsi tällä koneella, kutsumme sinut aloittamaan luomalla uuden projektin . Valitse sitten aihe "Kaikki käännökset" sivuvalikosta alkaaksesi lisäämään uusia tekstejä projektiisi.


Kääntäjät


Kääntäminen cucumis.org:in projektiosassa ei kerrytä käännöspisteitä . Sinun ei tarvitse olla rekisteröity kääntäjä kääntääksesi projekteja (Silloin, jos projektinvetäjä on valinnut tämän vaihtoehdon).

Jos haluat osallistua projektiin , tuo lista projekteista tai käytä hakukonetta ja mene projekti - kotisivulle. Sitten vain yksinkertaisesti valitset kielen, jonka kääntämiseen haluat osallistua ja sinut ohjataan sivustolle, jossa on käännettäviä tekstejä.Työn alla...