Cucumis - Serviciu gratuit de traducere pe web
. .Cucumis - Proiect

Motor de traducere util pentru managementul proiectelor

Această parte a cucumis.org este dedicată proiectelor multilingvistice. Veţi găsi aici un motor de traducere util dedicat managerilor de proiecte şi translatorilor gata să contribuie la proiectele respective. Nu existănici o cerinţă de înregistrare pentru translatori şi deasemenea nici o cerinţă de a deţine puncte din traduceri pentru managerii de proiecte. Traducerile nu sunt adăugate listei de texte de tradus de către comunitatea de translatori cucumis.org. Oricum, managerii de proiecte sunt liberi să îşi consume punctele prin adăugarea textelor in aceasta listă şi să ceară ajutorul comunităţii.


Managerii de proiecte


Acestea sunt principalele caracteristici ale motorului de traducere:
- permiterea accesului tutrot vizitatorilor sau numai a membrilor să traducă fişierele.
- istoria textelor este salvată in baza de date (wiki) şi poate fi reconstituită în cazul unor intrări abuzive.- Exportation to language files.
- Importarea din fiÅŸiere.
- Detectarea traducerilor poate fi actualizată (când se schimbă un text de referinţă).
- Când se editează o traducere este blocată pentru a evita ca două persoane să traducă acelaşi text in acelaşi timp.
- Link direct catre pagina de traducere de proiecte.

Cum pot să acumulez puncte pentru a cere ajutorul comunităţii cucumis.org?
- Poţi traduce câteva texte pentru comunitate.
- Poţi cere o donaţie utilizând forumurile.
- Poţi trimite translatorii către homepage-ul proiectului tău prin link-ul de afiliere ( https://www.cucumis.org/proiect_11_p/p_in_myProjectId.html ). Fiecare membru nou adus pe cucumis.org iţi va aduce puncte de fiecare dată când el sau ea face traduceri pentru comunitatea cucumis.org.

Sună interesant, cu ce să încep?
Daca doreşti să încerci să-ţi gestionezi traducerile cu acest motor, te invităm să începi să creezi un proiect nou. Apoi selectează articolul "Texte de tradus" din meniul lateral pentru a începe adăugarea de noi texte proiectului tău.


Traducători


Traducerea în secţiunea de proiecte a cucumis.org nu acumulează puncte. Nu este nevoie să fi un membru înregistrat pentru a traduce proiecte (când managerul proiectului a ales aceasta opţiune).

Dacă doreşti să contribui la un proiect, răsfoieşte lista de proiecte sau foloseşte motorul de căutare şi du-te pe home page-ul proiectului. Apoi selectează pur şi simplu limba în care doreşti să contribui şi vei fi dus la pagina care afişează textul ce trebuie tradus.În construcţie