Cucumis - Serviciu gratuit de traducere pe web
. .Cucumis - Serviciu gratuit de traducere pe web

Cine suntem?

Cucumis este o comunitate de translatori care îşi pun în comun cunoştinţele lingvistice şi se ajută între ei online.

De ce există?

Cucumis este un website unde puteţi cere traduceri de texte din partea comunităţii noastre.
Doriţi să [traduceţi] sau să [solicitaţi o traducere]?

Cum funcţionează?

Pentru a folosi serviciile Cucumis, trebuie să vă înregistraţi ca membru. Câştigaţi puncte când traduceţi un text şi aveţi nevoie de puncte dacă doriţi ca cineva să traducă un text pentru dumneavoastră.

Şi dacă nu vorbesc o limbă straină?

Când nu cunoaşteţi nici o limbă străină, vă permitem să utilizaţi cucumis, acordându-vă 300 puncte la fiecare 10 zile (numai atunci când vă logaţi şi când aveţi nevoie efectivă de ele).

Cât costă?

Gratuit. Cucumis este bazat pe schimbul serviciilor pentru a se obţine avantaje mutuale.

Şi despre calitatea traducerilor?

Toate traducerile sunt evaluate de către administratori şi experţi. Un membru este promovat la nivelul de "expert" de o limbă anumită când a completat mai multe traduceri care au primit un rating mediu de cel puţin 7/10. Dacă vreţi să fiţi sigur de calitatea unei traduceri, puteţi solicita ca aceasta să fie efectuată numai de către un "expert" însă acest lucru costă mai multe puncte.

De ce am ales numele Cucumis?

Cucumis este un cuvânt latin ce înseamnă "pepene verde", un fruct sferic ca Pământul, plin de viaţă şi de fericire. Cu aproximativ 3000 de limbi vorbite în lume, sperăm că acest site web ne va ajuta să ajungem să ne cunoaştem unul pe altul.