Cucumis - Shërbim përkthimi në linjë falas
. .Cucumis - Shërbim përkthimi në linjë falas

Kush jemi ne?

Cucumis este nje bashkesi perkthyesish ku shkembejne njohurite e tyre me te tjere ne linje.

Cfare eshte per?

Cucumis është një web-site ku ju mund të publikoni tekste për t'u përkthyer nga komuniteti.
Dëshiron [të përkthesh] apo [ke për të përkthyer]?

Si funksionon?

Për të përdorur shërbimet e Cucumisit, ti duhet të jesh një anëtar i regjistruar, fiton pikë kur përkthen një tekst dhe ju duhen pikë kur dërgoni një tekst për t'u përkthyer .

Po në qoftë se unë nuk flas një gjuhë të huaj?

Kur nuk flisni asnjë gjuhë të huaj, ne ju mundësojmë të përdorni cucumis duke ju dhënë 300 pikë çdo 10 ditë (vetëm atëherë kur jeni në linjë dhe kur me të vërtetë ju duhen).

Sa mund te Kushtoje?

Falas. Cucumis bazohet ne shkembimet sherbimesh me vantazhe rreciproke.

Diçka rreth cilësisë së përkthimeve?

Te gjtha perkthimet vleresohen nga administruesit dhe specialistet. Një anëtar mund të bëhet "Ekspert" për një gjuhë të caktuar kur ai ose ajo ka kryer shumë përkthime që janë vlerësuar me një mesatare mbi 7/10. N.q.s don te jesh i sigurte rreth cilesise se nje perkthimi,mund te pyesesh vetem nje "Specialist" mund ta beje por do te kushtoje me shume pike.

Perse emrin e Cucumis?

Cucumis përafërsisht nga latinishtja përkthehet si "shalqi", një frut sferik si toka, plot jetë dhe lumturi. Me rreth 3000 gjuhë në të gjithë botën, ne shpresojmë se ky website do të na ndihmojë për të njohur njëri tjetrin.