Cucumis - Shërbim përkthimi në linjë falas
. .Shkembime falas

Shkembime falas

Practice all languages - Non Profit Community

N.q.s ju deshironi te mesoni nje gjuhe te re, shkembeni njohurite tuaja me ata qe e kane gjuhe te nenes per te provuar njohurite tuaja. Jeni nje student,apo i punesuar ne nje kompani nderkombetare ose nje udhetare i mbare botes. N.q.s te pelqejne gjuhet e huaja apo thjesht deshiron te zbulosh kultura te reja, ti je ne vendin e duhur!

POLYGLOT ju ndihmon te gjeni personin e duhur per bashkepunim me ty. Ju do te gjeni bashkepunues te nje moshe,seksi,zone,pasione... Polyglot eshte plotesisht i personalizueshem. Ju mund te zgjedhni ikonen qe deshiron, stilin ose posto perkthimin tend Polyglot. Dhe si rrezultat, me shume njerez qe flasin gjuhen tende mund te behen anetare.
Praktiko gjuhen ne linje dhe jashte linje - takime FALAS Preaktiko gjuhen ne te gjithe boten- mbledhje FALAS PolyglotClub.com nje comunitet pa perfitim i kushtuar Mesimit te Gjuheve


Mesazhi i fundit

Autori
Mesazh

16 Mars 2010 22:14

ehi
Numri i postimeve: 14
hey si jeni ne lexim

20 Gusht 2010 23:41

marinele mikelaj
Numri i postimeve: 2
hi