Cucumis - Shërbim përkthimi në linjë falas
. .Cucumis - Ndihmë

Këtu do të gjeni pyetje të parashtruara shpesh (FAQ) dhe të dhëna që doni të dini për Cucumis.

Të lutem ndaj pak kohë për të lexuar këto faqe përpara se të përkthesh apo të paraqesësh një tekst.

Për të prezantuar një tekst te ri ose për të përkthyer, ju duhet të jeni i regjistruar.

Dije që ky website nuk është mjet për përkthim automatik. Pasi keni bërë kërkesë për një perkthim, duhet të prisni deri sa teksti të jetë bërë gati nga një anëtar.

Në cucumis.org, na pëlqen të shkëmbejmë. Të lutem na dediko 10 minuta të kohës tënde të bësh një përkthim të vogël për komunitetin.

Në ndërtim e sipër