Cucumis - Gratis online oversettelsestjeneste
. .Gratis Språk-veksling

Gratis Språk-veksling

Øv deg på alle språk - Gratis!

Hvis du vil lære et nytt språk kan du veksle med en som snakker det språket flytende. Enten du er en student, en arbeider i et internationalt selskap eller en som liker å reise. Ønsker du å utforke andre land, eller lære om andre kulturer; da er du på den rette plassen!

POLYGOT lar deg finne den personen som er best for deg å veksle språk med. Du kan finne deg den beste brevvennen ved å søke etter alder, kjønn, bosted, hobbier osv. Du kan endre Polygot-siden etter dine ønsker ved å legge til dine egne ikoner, farger, mm. Du kan også hjelpe Polygot med å oversette siden, som fører til at flere som snakker ditt språk vil bli medlemmer.
Øv deg på språket både på og av nettet Øvdeg på språk over hele kloden - gratis møter! PolyglotClub.com - en gratis side laget fo at medlemmene skal få lære nye språk


Siste Innlegg

Av
Innlegg

23 Februar 2009 20:47

goncin
Antall Innlegg: 3706
sware,

Ser ut som du ønsker å legge til en tekst for oversetting, men har gjort det feil. For at det skal bli riktig gjort, må du klikke på Oversettelse øverst på menyen og deretter på Legg til en ny tekst for oversetting til venstre.

CC: sware