Cucumis - Servei gratuït de traducció en línia
. .



Cucumis - Servei gratuït de traducció en línia

Qui som?

Cucumis és una comunitat de traductors que comparteixen el seu coneixement lingüístic i s'ajuden uns als altres en línia.

Per a què serveix?

Cucumis és un lloc web on pots enviar texts per a que els tradueixi la comunitat.
Vols [traduir] o [ésser traduït]?

Com funciona?

Per a usar els serveis de Cucumis, has de ser un membre registrat, guanyes punts quan tradueixes un text i necessites punts per a enviar un text a traduir.

Què passa si no parlo cap llengua estrangera?

Si no saps cap llengua estrangera, et donem 300 punts cada 10 dies perquè puguis seguir utilitzant cucumis (només quan comencis una sessió i realment els necessitis).

Quant costa?

De franc. Cucumis es basa en l'intercanvi de serveis per a obtenir un benefici mutu.

Què hi ha de la qualitat de les traduccions?

Totes les traduccions són avaluades per administradors i experts. Un membre és promogut a la categoria d'"expert" per a un idioma en concret quan ell o ella ha completat moltes traduccions que han estat avaluades amb una mitjana per sobre de 7/10. Si vols estar segur de la qualitat de la traducció, pots sol·licitar que la faci només un "expert", però et costarà el doble de punts.

Per què el nom de Cucumis?

Cucumis es tradueix aproximadament per "síndria", una fruita esfèrica com la terra, plena de vitalitat i felicitat. Amb aproximadament 3000 idiomes parlats en tot el món, esperem que aquest lloc web ens ajudarà a conèixer-nos entre nosaltres.