Cucumis - Безплатни онлайн преводачески услуги
. .Cucumis - Проект

Сътрудничество за превод на различни езици за управление(ръководство) на проект

Тази част от cucumis.org е посветена на многоезичните проекти. Вие ще намерите тук сътрудничество за превод на различни езици, предназначено за ръководители на проекти и преводачи, проявяващи желание да внесат своя принос към тези проекти.Няма нужда да се свързвате с преводачи и няма нужда да притежавате точки от преводи, за да ръководите проект. Преводите не са добавени към списъка с текстове за превод от общността преводачи на cucumis.org . Въпреки това, ръководителите на проекти са свободни да изразходват точки, за да добавят техни текстове в този лист и да молят за помощ от общността.


Ръководители на проекти


Тe са основните (най-важните)лица от превода на различни езици:
- Оторизират всички посетители или само членове да превеждат техните езикови файлове.
- Историята на текстовете се записва в база данни (уики) и може да бъде възстановена в случай на злоупотреба.
- Изнасяне към езикови файлове.
- Внасяне от езикови файлове.
- Откриване на преводи за преработка и допълнения (когато Вие променяте първоначалния текст ).
- Когато възможността за редактиране на превода е заключена, за да се отстрани възможността двама души да превеждат един и същ текст по едно и също време.
- Директен линк към страница за Вашия превод от проект.

Как мога да спечеля точки, за да поискам помощ от cucumis.org общността?
- Можете да преведете някой текст за общността.
- Можете да помолите за дарение във форумите.
- Можете да изпратите преводачи до Вашата начална страница на проекта чрез Вашата присъединителна система ( https://www.cucumis.org/project_41_p/p_in_myProjectId.html ). Всеки нов член, когото доведете в cucumis.org ще Ви спечелва точки всеки път, когато той или тя превежда за cucumis.org общността.

Това звучи интересно. С какво трябва да започна?
Ако Вие желаете да опитате да управлявате вашите преводи с тази машина, ние Ви каним да започнете създаване на нов проект . След това изберете"Всички преводи" от менюто на сайта, за да започнете да добавяте нов текст към Вашия проект.


Преводачи


Превеждайки в частта за проекти на cucumis.org, не печелите точки за превод. Не е нужно да сте регистриран потребител, за да превеждате проектите (когато ръководителят на проекта е избрал тази опция).

Ако желаете да съдействате за някой проект , прегледайте списъка с проекти или използвайте търсачка и отидете на началната страница на проекта. Тогава просто изберете езика, на който искате да съдействате, и ще бъдете препратен към страницата, показваща текстове за превод.В процес на разработка...