Cucumis - שירות תרגום מקוון חינם
. .



10תרגום - רומנית-שוודית - Bună, ce mai faci? ÃŽmi place de tine.

מצב נוכחיתרגום
הטקסט נגיש בשפות הבאות: רומניתגרמניתשוודיתסרביתטורקיתפורטוגזיתספרדיתאיטלקיתפורטוגזית ברזילאיתאנגליתיווניתהונגריתאלבניתאפריקאנסרוסיתפולנית

קטגוריה צ'אט - אהבה /ידידות

שם
Bună, ce mai faci? Îmi place de tine.
טקסט
נשלח על ידי pupsik
שפת המקור: רומנית

Bună, ce mai faci? Îmi place de tine. Aş vrea să vin şi eu la tine în Germania, dar nu am posibilitatea! O să vin şi eu cândva în Germania să te văd şi să vizitez oraşul. Te pupic!

שם
Hej! Hur är det? Jag tycker väldigt mycket om dig.
תרגום
שוודית

תורגם על ידי keiagis
שפת המטרה: שוודית

Hej! Hur är det? Jag tycker väldigt mycket om dig. Jag skulle vilja åka till Tyskland för att träffa dig, men det finns ingen möjlighet för tillfället! Någon dag ska jag åka till Tyskland för att se dig och jag kommer besöka din stad. Vi ses snart!
אושר לאחרונה ע"י pias - 27 אוקטובר 2010 10:50





הודעה אחרונה

מחבר
הודעה

10 ינואר 2008 11:34

pias
מספר הודעות: 8113
Hej keiagis,
gör några korrigeringar av din översättning och lägger ut den för omröstning sedan.

Före redigering:
Hej,hur är det? Jag tycker om dig.Jag skulle vilja komma till dig i Tyskland, men jag har ingen möjlighet! Jag ska komma någon gång till Tyskland för att se dig och besöka staden.Puss på dig!

27 אוקטובר 2010 10:48

pias
מספר הודעות: 8113
Hej keiagis,

på grund av en diskussion under den polska översättningen så ser jag nu att det finns felaktigheter i denna sedan länge accepterade översättningen, mitt fel -sorry! Jag kommer att redigera det. Ser att du inte varit inloggad på väldigt länge -men bara för din kännedom