Cucumis - Serviço de tradução online gratuito
. .



333Tradução - Inglês-Sueco - The most beautiful dream I've ever had ...

Estado actualTradução
Este texto está disponível nas seguintes línguas: TurcoInglêsBúlgaroEspanholAlemãoRussoHolandêsRomenoLituanoHúngaroFrancêsItalianoFinlandêsGregoPortuguês BrBósnioSérvioCatalãoAlbanêsDinamarquêsPortuguêsPolacoSueco

Categoria Poesia

Título
The most beautiful dream I've ever had ...
Texto
Enviado por johannaesjoberg
Língua de origem: Inglês Traduzido por kafetzou

The most beautiful dream I have ever had is the one with you in it, the deepest love I have ever felt is your creation! The most beautiful world I have ever seen is your eyes, and the most beautiful vision I have ever had is you!

Título
Den vackraste dröm jag någonsin haft
Tradução
Sueco

Traduzido por johannaesjoberg
Língua alvo: Sueco

Den vackraste dröm jag någonsin haft är den med dig, den djupaste kärlek jag någonsin känt kommer från dig! Den vackraste värld jag någonsin sett är dina ögon, och den vackraste visionen jag någonsin haft är du!
Última validação ou edição por pias - 13 Dezembro 2011 11:11





Última Mensagem

Autor
Mensagem

9 Dezembro 2011 11:26

pias
Número de mensagens: 8113
Hej igen :-)

Har gjort några korr. före omröstningen. Om du inte håller med så får du gärna 'skrika till'. Ser att du inte loggat in på över 1 vecka.

Originalöversättning: "Den vackraste drömmen jag någonsin haft är den med dig i, den djupaste kärlek jag någonsin känt är din skapelse. Den vackraste värld jag någonsin sett är dina ögon, och den vackraste visionen jag någonsin haft är du!"