Cucumis - Shërbim përkthimi në linjë falas
. .Përkthime - Italisht-Gjermanisht - La mia casa è composta da una cucina con il...

Statusi aktualPërkthime
Ky tekst është në dispozicion në këto gjuhë: Italisht

Kategori Shpjegime - Fëmijë dhe adoleshentë

Titull
La mia casa è composta da una cucina con il...
Tekst
Prezantuar nga colturi82
gjuha e tekstit origjinal: Italisht

La mia casa è composta da una cucina con il soggiorno a vista dove ci sono un divano grande e un mobile per la tv.ci sono due bagni ,uno con la doccia e l'altro con l'idromassaggio e infine ci sono tre camere da lettola mia quella di mio fratello e quella dei miei genitori.

Vërejtje, ky përkthim ende nuk është vlerësuar nga ana e ekspertit, mund të jetë i gabuar!
Titull
Mein Haus
Përkthime
Gjermanisht

Perkthyer nga Vesna J.
Përkthe në: Gjermanisht

Mein Haus besteht aus einer Küche mit Wohnzimmer, einem großen Sofa und einem Fernsehschrank, zwei Badezimmern, eines mit Dusche und eines mit Hydromassage, und schließlich drei Schlafzimmern. Meines, das meines Bruders und das meiner Eltern.
6 Shkurt 2019 13:31