Cucumis - Shërbim përkthimi në linjë falas
. .



Përkthime - Anglisht-Norvegjisht - The youth of the nation

Statusi aktualPërkthime
Ky tekst është në dispozicion në këto gjuhë: AnglishtNorvegjisht

Kategori Këngë

Titull
The youth of the nation
Tekst
Prezantuar nga jackiie
gjuha e tekstit origjinal: Anglisht

Last day of the rest of my life I wish I would have known cause I'd have kissed my momma goobye. I didnt tell her that I loved her or how much cared or thank my pops for all the talks and all the wisdom he shared.Unaware I just did what I always do.Everyday the same routine before I skate off to school but who knew that this day wasnt like the rest,instead of taking the test I took 2 to the chest.
Call me blind but I didnt see it coming and everybody was running but I couldnt hear nothing, except gun blast,it happened so fast I didnt really know this kid even though I sat by him in class.Maybe this kid was reaching out for love or maybe for a moment he forgot who he was or maybe this kid just wanted to be hugged,whatever it was I know its because
We are the youth of the nation
Little Suzzy she was only 12 she was given the world with every chance to excel.
Vërejtje rreth përkthimit
Bokmål please thank you=)

Titull
Nasjonens ungdom
Përkthime
Norvegjisht

Perkthyer nga jonik
Përkthe në: Norvegjisht

Den siste dagen i livet, jeg skulle ønske at jeg hadde funnet en grunn til å kysse min mor farvel. Jeg fortalte henne ikke at jeg elsket henne, eller hvor mye jeg brydde meg om henne, eller takket min pappa for all visdom han delte. Uten å vite det jeg gjorde som jeg alt gjør. Hver dag den samme rutine før jeg skatet til skolen, men hvem viste at denne dagen ikke var som de andre, i stedet for testen jeg tok to for hoftene.
Si at jeg er blind, men jeg kunne ikke vite hva som var i ferd med å skje, alle sprang, men jeg kunne ikke høre noe, bare skuddet, det hendte så fort at selv om jeg ikke kjente igjen denne gutten selv om jeg trodde jeg satt sammen med ham i klassen. Kanskje denne gutten søkte etter kjærlighet eller kanskje han for et øyeblikk glemte hvem han var eller kanskje denne gutten bare ønsket å bli holdt rundt. Samme hva det var, jeg vet det fordi vi er nasjonens ungdom. Lille Suzzi hun var bare 12, hun hadde kommet til verden med alle muligheter til å utvikle seg.
U vleresua ose u publikua se fundi nga Hege - 9 Shkurt 2008 03:17