Cucumis - Servei gratuït de traducció en línia
. .



Feliç Any Nou 2006!


1 Gener 2006
Feliç Any Nou a tots els visitants de cucumis.org

Què ha canviat des de les darreres notícies?

- Cucumis.org ha crescut amb rapidesa ja que actualment hi ha més de 1900 membres i prop de 20 membres nous per dia. Algunes llengües noves s'han afegit a l'interfaç de cucumis.org: xinès, hebreu, suec i portuguès brasiler. Moltíssimes gràcies als membres que les han traduït.

- La secció projecte continua endavant però ningú sap com funciona . Principalment està dedicada als webmasters que vulguin traduir els seus webs. Poden sotmetre el seu web per a què sigui traduït a cucumis.org i invitar els seus visitants a traduir a cucumis.org. Cucumis.org obtindrà nous membres i els webmasters es beneficiaran de les eines de traducció de cucumis.org i de l'experiència dels membres de cucumis.org.

- S'ha desenvolupat un programa d'afiliació per compensar aquells qui posin un link al seu web personal o als blogs parlant de cucumis.org. En lloc d'utilitzar la url clàssica http://www.cucumis.org/ , pots utilitzar aquesta: [linkid=w_in_[userid]]. Cada traducció feta per un membre que enviïs a través d'aquest enllaç a cucumis.org, et farà guanyar punts addicionals (5 per cent del cost de la traducció). Aquí també hi ha un link semblant d'afiliació pels webmasters que tinguin un projecte a cucumis.org, per tal d'invitar els seus visitants a traduir el seu web a cucumis.org, amb les mateixes avantatges: https://www.cucumis.org/traduccio_27_w/p_in_myProjectId.html.

- S'ha inserit el diccionari multilingüe Babylon a les pàgines de traducció amb un botó a la pàgina del menú. És una eina molt útil i en absolut es tracta d'una intrusió.

- El motor wiki és operacional. Algunes parts de l'interfaç cucumis.org, detalls i tutorials sobre com s'hauria d'utilitzar el web, s'han inclòs ara amb articles wiki. Els articles wiki són més flexibles que els arxius d'idiomes de l'interfaç cucumis.org, ja que poder ser editats en qualsevol moment per qualsevol membre. Els articles wiki de l'interfaç cucumis.org també poden ser traduïts del web traducció utilitzant el link "Llista de [wiki] traduccions per fer o actualitzar".

- Ara es possible enviar comentaris en totes les parts del web, incloent-hi notícies i articles wiki.

Què serà el pròxim?

- Actualment està en construcció una secció de cursos d'idiomes. Cada membre de cucumis.org podrà crear una lliçó wiki sobre el seu idioma predilecte.

- Està en construcció un applet de Java per oferir la possibilitat d'enregistrar i posar il·lustracions d'àudio pels cursos d'idiomes.

- Es desenvoluparà un aplett de Java o flash per dibuixar il·lustracions dels cursos d'idiomes.

- No entenc per què la relació de membres que fan com a mínim una traducció és tan baix... Potser hauria d'intentar millorar l'interfaç i necessito que m'ho facilitis...


Enviat per cucumis - Traduït per Lila F.

Darrer missatge

Autor
Missatge

2 Gener 2006 15:34

laura79
Nombre de missatges: 1
Buon 2006!!!

29 Gener 2019 09:11

luciham20
Nombre de missatges: 9
I am a devotee of your website. Keep up the good work. crazy games unblocked