Cucumis - Gratis översättning online
. .Gott nytt år 2006!


1 Januari 2006
Gott nytt år 2006 till alla cucumis.org besökare

Vilka förändringar sedans de senaste nyhets anteckningarna?

- Cucumis.org har vuxit fort och det är nu mer än 1900 medlemmar och det kommer ungefär 20 nya medlemmar varje dag. Många nya språk är tillagda till cucumis.org språker är: kinesiska, hebreiska, svenska, och brasiljansk portugisiska. Ett stort tack till cucumis.org medlemmar som her översattit det.

- prejektets sektion är uppe och springer men ingen vet hur det fungerar . Det är främst till hemside ägarna som vill översätta sina hemsidor. De kan förelägga deras texter för att bli översatta på cucumis.org och bjuda in deras besökare till att översätta på cucumis.org.Cucumis.org kommer få nya medlemmar och hemsideägarna kan uttnyttja översättningen på cucumis.org och av experterna på cucumis.org.

- Ett anknytnings program har utvecklats för att belöna de som la linkar på deras personliga webbsidor eller blogs att prata om cucumis.org. Istället för att använda http://www.cucumis.org/ classic url, kan du använda den här url: [linkid=w_in_[userid]]. Varje översättning som görs av en medlem som du värvat till cucumis.org genom denna adress, adderar ytterligare poäng i(5 procent av översättningskostnaden). Där är också en likadan anknytnings link för de webbägare som har ett projekt på cucumis.org, för att bjuda in deras besökare till att översätta deras webbsida på cucumis.org, med den samma fördel: https://www.cucumis.org/oversattning_13_w/p_in_myProjectId.html.

- Multi språket Babylon ordbok har blivit inlagd på översättningens sida längst ner på sido menyn. Det är en väldigt användbart vertyg och det är inte påflugen alls.

- Wiki motorn har blivit fastställt. Vissa delar av cucumis.org gränssnitt, detaljer och handledning om hur websidan skall användas, är nu inbäddad i wiki artiklar. Wiki artiklar är mer flexibala än språk filerna av cucumis.org gränssnitt, redigerade när som helst av vilken medlemm som helst. Wiki artiklarna på cucumis.org gränssnitt kan också bli översatta från översättnings hemsida använd linken"Lista på [wiki]översättningar att göra eller uppdatera".

- Det är nu möjligt att posta kommentarer på alla delar av webbsidan, inkluderat nyheter och wiki artiklar.

Vad är nästa?

- En språk kurs section är just nu under uppbyggnad. Varje medlem av cucumis.org kommer att kunna skapa en wiki lektion om hans favorit språk.

- en java översättning är under uppbyggnad till att kunna erbjuda möjligheten att spela in och spela tillbaka audio illustrationer för språk kurserna.

- En java eller flash översättning kommer att bli uppbyggd till att rita illustrationer till språk kurserna.

- Jag förstår inte varför förhållandet av medlemmar som gör minst en översättning är så liten... Jag kanske skulle pröva att utveckla gränssnitten och jag behöver din feed back för detta...


Tillagd av cucumis - Översatt av linda

Senaste inlägg

Författare
Inlägg

2 Januari 2006 15:34

laura79
Antal inlägg: 1
Buon 2006!!!

29 Januari 2019 09:11

luciham20
Antal inlägg: 10
I am a devotee of your website. Keep up the good work. crazy games unblocked