Cucumis - Shërbim përkthimi në linjë falas
. .5000 anëtarë


2 Prill 2006
Më shumë se 5000 anëtarë janë regjistruar në cucumis.org dhe është rasti të theksojmë që pa anëtarët e saj cucumis.org s'është asgjë. I falënderojmë anëtarët të cilët harxhojnë kohën e tyre të lirë për komunitetin dhe një falënderim special për ekspertët e cucumis.org të cilët kontrollojnë dhe redaktojnë të gjitha përkthimet për t'i bërë ata sa më mirë që është e mundur.
Në pritje të anëtarit të 10000-të, ka edhe shumë punë për të bërë këtu, për ta bërë paraqitjen më të pastër, kërkimin e përkthimeve më të lehtë, për të zhvilluar seksionin e projekteve dhe gjithashtu seksionin e kurseve të gjuhës...


Tabela kryesore: numri i anëtarëve.
<br>Tabela e poshtme: numri i anëtarëve të ri për çdo ditë
anetarët sipas shteteve


Prezantuar nga cucumis - Perkthyer nga profesori

Mesazhi i fundit

Autori
Mesazh

6 Prill 2006 16:16

macebra
Numri i postimeve: 24
Muchas Felicidades JP!!! gran esfuerzo el tuyo... recibe un abrazo y un beso desde Oaxaca, Mex... Saludos y sabes es un honor pertenecer a cucumis.org... hasta pronto

13 Maj 2008 11:05

mygunes
Numri i postimeve: 221
here is a small erorr.
İn the phrase "5000'den fazla kişi cucumis.org'a üye oldu ve buda CUCUMİS.PRG'un üyeleri olmadan hiç birşey olduğunu anlatıyor.." writed "CUCUMİS.PRG'un ". Must be "cucumis.org'un"
13 Maj 2008 23:35

cucumis
Numri i postimeve: 3785
Thank you I've corrected it now

29 Janar 2019 09:07

luciham20
Numri i postimeve: 9
I commend the instructive article you provide in your articles. crazy games com