Cucumis - Shërbim përkthimi në linjë falas
. .Prishaj e serverit


22 Janar 2006
Hard disku i serverit të faqes cucumish.org u prish dje.
Të dhënat u rikthyen që nga 9 janari. Shumë përkthime, mesazhe, artikuj wiki dhe anëtarë janë fshirë dhe më vjen keq për këtë. Të gjitha fotografitë e avatareve janë fshirë po ashtu. I ftoj anëtarët e fshirë që të regjistrohen sërish dhe të dërgojnë mesazh në forumet tona për të rikthyer prapë statusin e mëparshëm (numrat e pikëve, shkalla e ekspertizes etj...).Të gjithë anëtarët janë të ftuar të kërkojnë pikët mrapsht.

Shpresoj që kjo të mos ndodhë herë tjetër sepse më humbi gjithë fundjava për ta rregulluar dhe ende s'e kam mbaruar.


Prezantuar nga cucumis - Perkthyer nga profesori

Mesazhi i fundit

Autori
Mesazh

22 Janar 2006 15:20

Witchy
Numri i postimeve: 477
Merci pour tes efforts jp.

29 Nëntor 2006 12:18

Hippie
Numri i postimeve: 2
Oeps...Ik ben pas lid, maar vind het erg voor jullie. Ik wens jullie goede moed.

16 Mars 2010 23:17

bircanozlem
Numri i postimeve: 7
selam
ben fransizcayi evde calisarak ogreniyorum

pratik yapabilecegim ve bana yardim edecek kisilerle tanismak istiyorum

15 Tetor 2010 11:34

varoltmer@hotmail.com
Numri i postimeve: 43
Merhaba,
yaptığım çevirileri bulamıyorum! Nasıl ulaşacağım çevirilerime? Lütfen yol gösterin! Teşekkürler! Varol Tümer

29 Janar 2019 09:09

luciham20
Numri i postimeve: 9
I benefit reading it. I have need of to learn more on this subject. brain games online

26 Shkurt 2021 14:24

adamschule85
Numri i postimeve: 2
Mesazhi u fshi