Cucumis - 無料オンライン翻訳サイト
. .



翻訳 - トルコ語-オランダ語 - Sayın Roger Rosseel, Mailinizi aldım ve...

現状翻訳
ドキュメントが次の言語に翻訳されました: トルコ語オランダ語

カテゴリ 手紙 / 電子メール - ビジネス / 仕事

タイトル
Sayın Roger Rosseel, Mailinizi aldım ve...
テキスト
esra kayıkçı様が投稿しました
原稿の言語: トルコ語

Sayın Roger Rosseel,

Mailinizi aldım ve resimleri inceledim.Bugün yoldan gelen şöförümüzle de gorüştüm.
Size şöförümüzün anlattıklarını yazacağım.

'' Duisburg'dan Antwerpen'a giderken 313 no'lu yolda Laakdal istikametindeydim. Seyir halindeyken Türk bir adam durdurdu beni ve nakit problemleri olduğunu söyledi. Ucuz mazotum var alırmısın diye sordu. Kendiside nakliyeciymiş ve Gent'te oturuyormuş. Böylelikle biz istasyona gittik ve bana mazot verdi. Ordayken bi kaç tır daha vardı.''

タイトル
Heer Roger Rossel,ik heb uw e-mail ontvangen en ...
翻訳
オランダ語

ilker_42様が翻訳しました
翻訳の言語: オランダ語

Heer Roger Rossel,

Ik heb uw e-mail ontvangen en de foto’s bestudeerd.
Ik heb vandaag met de van de weg afgekomen bestuurder gesproken, ik zal het verhaal van de bestuurder voor u opschrijven.

“Ik was van Duisburg onderweg naar Antwerpen op de E313 richting Laakdal. Toen ik wegreed hield een Turkse man mij tegen en zei dat hij contant geld nodig had.
Hij vroeg, ik heb goedkope diesel; Wil jij die kopen? Hij was zelf ook vervoerder en woonde in Gent. Zo gingen we naar het pompstation en hij gaf me diesel. Er waren nog een paar vrachtwagens bij.“
最終承認・編集者 Lein - 2010年 1月 19日 10:49





最新記事

投稿者
投稿1

2010年 1月 14日 12:33

Lein
投稿数: 3389
De tekst voor mijn correcties:

Heer Roger Rossel,

ik heb uw e-mail ontvangen en foto’s bestudeerd.
Vandaag met de van pad afgekomen bestuurder gesproken,ik zal u het verhaal van de bestuurder opschrijven.

“ik was van Duisburg naar Antwerpen op 313 genummerde weg richting Laakdal.Tijdens het wegrijden heeft een Turks man mij tegen gehouden en zei dat hij contanten problemen had.
Hij vroeg, ik heb goedkope diesel wil jij kopen.Hij was zelf ook vervoerder en woonde in Gent.Zo gingen we naar het pompstation en gaf me diesel.daar er waren nog paar vrachtwagens bij“

2010年 1月 14日 15:07

ilker_42
投稿数: 106
bestudeerd= bekekeken geworden, hij heeft de foto's naar de feiten onderzoekend bestudeerd, betekend dit bekijken of bestuderen?

daar er waren= er waren geworden, "ordaykene"
"daar" is weggelaten, dit snap ik even niet waarom laat u vervallen?
in het orginele text achter de zin "ik heb goedkope diesel wil jij kopen"geen vraag teken gezet, u wel . wat is nou correct?
ik probeer mij letterlijk aan de originele text te houden, doe ik soms niet goed?
tot horens en groet

2010年 1月 14日 15:39

Lein
投稿数: 3389
Hallo Ilker,

OK, ik heb 'bekeken' terugveranderd naar 'bestudeerd'. 'Bestudeerd' is minder gebruikelijk voor foto's, vandaar dat ik er in eerste instantie 'bekeken' van heb gemaakt.

'Daar' is hier niet echt nodig en een beetje dubbelop in combinatie met 'erbij'. Het klinkt net niet helemaal lekker, vandaar dat ik het heb weggehaald.

Het vraagteken heb ii toegevogd omdat dit duidelijk een vraag is. Daar hoort in het Nederlands een vraagteken achter. Zelfs als het origineel niet correct is, moet de vertaling toch correct Nederlands zijn, waar mogelijk (tenzij er bewust taalfouten in staan om een grap of gevoel beter over te brengen).

2010年 1月 16日 18:44

Chantal
投稿数: 878
De vertaling klopt in principe wel nu . Ik zou alleen zeggen 'ik was onderweg van Duitsland naar..' en 'liet een Turkse man mij stoppen'.