Cucumis - Сервіс безкоштовного перекладу онлайн
. .


Отримане - cucumis

Результати 461 - 469 з 469
<< Попередня••• 4 •• 18 19 20 21 22 23 24
Автор
Повідомлення

17 Липня 2012 23:22  

barcelona123
Кількість повідомлень: 2
Më falni doja të ju pyesja a mund të përktheni nje dokument i cili shërben per të mësuar rregullat e gramatikës së gjuhës angleze .Dokumenti është i gjatë por mund të ja ndaj në shumë pjesë,në qoftë se e përktheni dokumentin atëherë jo që vetëm mua do të më ndimoni po besoj se edhe cdo klient tjetër mund ti shërbeje për të kuptuar rregullat gramatikore të gjuhës Angleze .Të shpresoj të pranoni.Tung kaloni mirë.....
 

19 Липня 2012 10:53  

barcelona123
Кількість повідомлень: 2
Doja të ju pyesja në qoftë se http://www.cucumis.org
e përhapi në facebook dhe me ndimën time vijnë të tjerë antarë,unë a do mundem të fitoj pikë.faleminderit për mirëkuptimin kaloni mirë...
 

22 Серпня 2013 11:06  

panda111
Кількість повідомлень: 1
ainol professional brand website ! http://www.ainoldigital.com
 

22 Лютого 2016 01:24  

Antonio Paulo C S daVeiga
Кількість повідомлень: 2
I did translate from English into Spanish:

"Habla Torejo, estoy en posición. Mi cámara está puesta."

"Bueno, sigue esperando."

"Perra está viniendo hacia mí."

"De acuerdo"

"No dejen de eliminarla."
 

22 Лютого 2016 01:28  

Antonio Paulo C S daVeiga
Кількість повідомлень: 2
I did translate from Latin into Portuguese:

Sacrificetur mihi oblatio munda.

Ofereçam-me uma oblação pura.

Discordando da tradução oferecida.

Munda se opõe a imunda, impura - não é mundo.
 

4 Квітня 2019 18:31  

Chris889
Кількість повідомлень: 0
Повідомлення видалено
 

27 Січня 2020 02:24  

theinfo
Кількість повідомлень: 0
Повідомлення видалено
 

26 Лютого 2020 00:41  

jennifertorr
Кількість повідомлень: 0
Повідомлення видалено
 

28 Лютого 2020 20:45  

swati47788
Кількість повідомлень: 0
Повідомлення видалено
 
<< Попередня••• 4 •• 18 19 20 21 22 23 24