Cucumis - Servizio gratuito di traduzione on line
. .



Traduzione - Inglese-Bulgaro - Dear Poli,I can't find the words to tell you how...

Stato attualeTraduzione
Questo testo è disponibile nelle seguenti lingue: IngleseBulgaro

Categoria Colloquiale - Amore / Amicizia

Questa richiesta di traduzione è "Solo significato".
Titolo
Dear Poli,I can't find the words to tell you how...
Testo
Aggiunto da iceman982
Lingua originale: Inglese

Dear Poli, I can't find the words to tell you how much I'm sorry about what I did, I pray you to listen to me, I didn't want to offend you! my sweet treasure, I wanted only to vent me, not speak bad! two completely different things! I was sad because before you hurted me very much! I wasn't my intention to speak bad of u! you misunderstood my gesture! How can I do this to you, my treasure!? :(I don't really think you're a baby, stupid or so,and it was the only time I spoke with him.
Note sulla traduzione
can you translate it thanks!

Titolo
Скъпа, Поли, не мога да намеря думи да ти кажа колко....
Traduzione
Bulgaro

Tradotto da petsimeo
Lingua di destinazione: Bulgaro

Скъпа, Поли, не мога да намеря думи да ти кажа колко много съжалявам за това, което направих. Умолявам те, да ме изслушаш, не съм искал да те обидя! мое сладко съкровище. Исках само да излея гнева си, не да говоря лошо, две напълно различни неща! Бях ядосан, защото преди ти много ме нарани! Нямах намерение да говоря лоши неща за теб! Ти не разбра правилно жеста ми! Как бих могъл да ти причиня това, съкровище мое!? (аз не мисля наистина, че си бебе, или глупава,и това беше единствения път, в който говорех с него.)
Ultima convalida o modifica di ViaLuminosa - 19 Febbraio 2009 15:06





Ultimi messaggi

Autore
Messaggio

19 Febbraio 2009 03:38

Oder
Numero di messaggi: 1
Уважаеми Poli, не мога да намеря думи да ти кажа колко много съм съжалявам за това, което направих, моля ви да чуете за мен, аз не искам да обиждам теб! моето сладко съкровище, исках само да ми воля, не говори лошо! два часа съвсем различни неща! Аз бях тъжен, защото преди да hurted ми много! Аз бях не ми е намерението да се говори лошо за U! Вие разбрали моя жест! Как мога да направя това за теб, моето съкровище! : (Не мисля, че наистина сте бебе, глупави или така, и това беше единственият път, когато говори с него.