Cucumis - Serviciu gratuit de traducere pe web
. .La Mulţi Ani pentru 2007!


29 Decembrie 2006
A trecut mult timp de la ultimul meu mesaj!
Sunt atât de multe de spus! Am să încerc să o fac cât mai pe scurt!

Un articol interesant despre cucumis a fost publicat de către Mickael Arrington, fondatorul faimosului techcrunch blog, acesta făcând o recenzie a celor două produse de web 2.0. In ciuda faptului că articolul a fost chiar incomplet în ceea ce priveşte ceea ce facem noi aici, a fost însă foarte util în a dezvălui existenţa Cucumis întregii lumi. Sute de articole blog au fost postate după publicarea acestui articol, Cucumis a fost chiar prezentat la televiziunea franceză şi finlandeză. Am citit multe din aceste articole (cele pe care le-am putut înţelege) şi am fost foarte încântat să văd că majoritatea celor care au testat acest serviciu au fost foarte mulţumiţi de calitatea traducerilor pe care le facem în cadrul site-ului. Felicitări tuturor translatorilor şi bineînţeles, marii echipe de translatori.

Acum noile facilităţi.

Ce este nou :
- Până acum, cucumis nu era destinat celor care nu vorbesc o limbă străină. Acum este! Dacă nu puteţi traduce nimic, vă oferim 300 puncte la fiecare 10 zile!
- Cine este on-line, grafice ale noilor membrii în fiecare zi şi ratele ţărilor.
- Statistici ale traducerilor. Uitându-ne în diagrama traducerilor care trebuie evaluate, puteţi vedea limbile care au nevoie de experţi (norvegiană, maghiară, hindusă, suedeză, curdă, arabă, coreană, albaneză ...).

Ce este foarte nou :
Toţi membrii pot să adauge traduceri la favoritele lor.Puteţi vedea lista traducerilor dumneavoastre favorite din pagina dumneavoastră profil, acolo fiind de asemenea şi o listă a celor mai preferate traduceri.

Ce este este foarte-foarte nou :
Când experţii nu pot înţelege textul-sursă al unei traduceri, ei pot evalua forma lingvistică, dar nu pot evalua sensul traducerii. Acum, pentru evaluările pe care nu le pot face singuri, ei pot cere opinia altor cucumis.org membri.În conformitate cu informaţiile din profilul dumneavoastră, veţi fi întrebaţi din când în când să vă exprimaţi părerea asupra unor traduceri. După ce au fost colectate suficiente voturi pentru a decide, traducerea va fi acceptată sau respinsă.

La revedere şi un An Nou fericit tuturor!


Înscris de cucumis - Tradus de iepurica

Ultimele mesaje

Autor
Mesaj

14 Ianuarie 2007 03:14

pluiepoco
Numărul mesajelor scrise: 1257
Hello, jp!

Why don't you submit this news to be translated into Chinese?

I think most Chinese fans here are eager to see the Chinese news.

But When I try to translate this new year greeting, I find no way.

Sincerely,
pluiepoco

14 Ianuarie 2007 09:18

cucumis
Numărul mesajelor scrise: 3785
OK I've just added the request.

14 Ianuarie 2007 09:25

pluiepoco
Numărul mesajelor scrise: 1257
Thanks!

we will share this information in Chinese soon!

25 Ianuarie 2007 16:37

nava91
Numărul mesajelor scrise: 1268
A quando la versione italiana??

29 Ianuarie 2019 08:58

luciham20
Numărul mesajelor scrise: 10
This blog has given me a lot of info that I will well. Thank you very much for your effort, and I hope you stick to continue doing this. crazy car games