Cucumis - Сервіс безкоштовного перекладу онлайн
. .



Переклад - Болгарська-Англійська - Wizz...

Поточний статусПереклад
Цей текст можна переглянути такими мовами: БолгарськаАнглійська

Категорія Лист / Email - Бізнес / Робота

Заголовок
Wizz...
Текст
Публікацію зроблено raykogueorguiev
Мова оригіналу: Болгарська

Здравейте,
Казвам се Райко и сам на 26 години, българин сам и живея в Рим от 12 годишна възраст. Всяка седмица изкупувам самолетни билети от Рим към София, Букурещ и Бъкау за българи, румънци и италианци; .
Тази дейност от вкъщи стана за мен истинска работа. Записан сам във сайта на Wizz air и имам персонален логин. Говоря перфектно български, италиански, и румънски език. Имам туристическа диплома и в момента се дипломирам в икономически университет в Рим. Харесва ми да работя по интернет и да се занимавам със всичко което го свързва със застрахователения и финансов сектор.
Бих искал да сътрудничим или ако е възможно да ме напътствате в този смисъл.
Оставам на разположение за всякакъв въпрос от ваша страна.

С нетърпение чакам ваш отговор.
Пояснення стосовно перекладу
Бих променил текста ако е необходимо ...ако превода на английски го изисква (или има грешки по български, или пък e стиличнo неправилен)
Мисля че не ви е нужен успех....текста е лесен. :)

Заголовок
Wizz
Переклад
Англійська

Переклад зроблено ViaLuminosa
Мова, якою перекладати: Англійська

Hello.
My name is Rayko, 26 year old, Bulgarian. I have lived in Rome (Italy) since I was 12.
I make airline reservations from Rome to Sofia, Bucharest and Bacau for Bulgarians, Romanians and Italians. This work from home has become my real job. I'm listed on the Wizz Air site and I have a personal login.
I speak perfect Bulgarian, Italian and Romanian. I have a degree in Tourism, I now graduate from The Economic University, Rome. I like working via Internet, especially everything that is in relation to insurance and the financial sphere.
I would like to co-operate with you and be advised by you. Don't hesitate to contact me for further information.

Looking forward to hearing from you,
(Rayko)
Затверджено lilian canale - 2 Квітня 2008 16:52





Останні повідомлення

Автор
Повідомлення

29 Березня 2008 10:48

raykogueorguiev
Кількість повідомлень: 244
"Купувам"..в смисъл: резервирам билети чрез интернет (отиване - връщане)..мисля че сега вече не се купуват билети (в старият смисъл на думата...от агенции) ма се резервират местата.

29 Березня 2008 11:36

ViaLuminosa
Кількість повідомлень: 1116
А, значи няма нищо общо с "изкупувам", както си и знаех. "Изкупувам" значи купувам на едро, големи количества, например вторични суровини...

А какво имаш предвид с това, да те "напътстват", за какво става дума?

29 Березня 2008 17:23

raykogueorguiev
Кількість повідомлень: 244
"Напътстват"...имах предвид дума с която да изразя своето съгласие на всякакво предложение от тяхна страна.. да започна някакъв вид работа чрез агенция или интернет...дори и незаплатена в началото. Това е моята цел.

Мерси ViaLumonosa

29 Березня 2008 19:24

ViaLuminosa
Кількість повідомлень: 1116
Добре, тогава не е ли по-добре да се остави само "бих искал да си сътрудничим". И след това може да се спомене това, което ми написа и на мен: " Бих искал да започна някакъв вид работа чрез агенция или интернет, дори и неплатена в началото". Не знам тези, на които пишеш, самите те каква фирма са - потенциален работодател, или агенция за намиране на работа, или?...

30 Березня 2008 12:41

raykogueorguiev
Кількість повідомлень: 244
Получателят е една самолетна компания low cost. Ще изпратя този мейл директно в техния отдел за маркетинг и информация. Да, ще е по добре както каза ти. Само не мога да модифицирам вече моя текст....има само два бутона за добавяне на нов текст и оценяване на превода.
Tози превод кой ще го оцени (уточнявам че за мене e префектен)...администратор или? каква е процедурата??

30 Березня 2008 14:46

ViaLuminosa
Кількість повідомлень: 1116
Процедурата е същата, както с българските преводи, само че много по-бавна, защото експертите по английски език, въпреки че са много, не могат да смогват (или пък си ги мързи). Аз имам преводи, които чакат вече сума ти време и няма изгледи да се разгледат скоро. Тъй като сред администраторите и другите експерти няма никой, който да разбира български, те обикновено пускат преводите за гласуване, така че да могат да разберат верни ли са.
Ако искаш, ние можем да си уточняваме и променяме текста тук, без да се отразява на официалната версия. Значи може да стане: "I would like to cooperate with you in appropriate way", или "...in a way that is convenient for you" ("Бих искал да си сътрудничим по подходящ начин", "...по начин, който е удобен за Вас" ). Тогава няма да е нужно да се уточнява с друго изречение, смятам.
Но при всички случаи - без това за напътствията - молба за coaching се отправя обикновено към човек, а не организация. И да не забравиш да си пишеш фамилията.

30 Березня 2008 18:54

raykogueorguiev
Кількість повідомлень: 244
ОК, съгласен сам...
предпочитам последното предложение:
"I would like to cooperate with you a way that is convenient for you".... по изяснителен е !! За съжеление не познавам точен човек на който да пратя този мейл, мисля че ако са интересовани (което е трудно...ма нищо не пречи да се пробва), ще отговорят.

Мерси за помоща. Този текст го готвех със месеци

30 Березня 2008 20:52

ViaLuminosa
Кількість повідомлень: 1116
Значи пишеш отгоре "To whom it may concern", когато не знаеш към кого се обръщаш. "IN a way that is...", не изпускай in.
Успех!