Cucumis - 무료 온라인 번역 서비스
. .



번역 - 알바니아어-불가리아어 - gjuha bullgare

현재 상황번역
이 본문은 다음 언어들로 가능합니다: 알바니아어불가리아어

분류 속어 - 나날의 삶

이 번역의 "의미" 번역만을 요구합니다.
제목
gjuha bullgare
본문
juxhina에 의해서 게시됨
원문 언어: 알바니아어

Pershendetje,une quhem ...,gezohem qe ju takoj.Mund te me thoni ku eshte zyra e drejtorit ju lutem?faleminderit!
이 번역물에 관한 주의사항
dua thjesht nje fjalim te shkurter n bullgarisht n gjuhen e perditshme.

제목
български език-здравей
번역
불가리아어

ice_beauty에 의해서 번역되어짐
번역될 언어: 불가리아어

Здравейте, казвам се ............приятно ми е да се запознаем. Можете ли да ми кажете къде е директорът на офиса, моля? Благодаря.
이 번역물에 관한 주의사항
Имаш сериозни правописни и пунктуационни грешки, за които трябва да се погрижиш, иначе не би могла да правеждаш тук. Този сайт е място за хора, които не трябва тепърва да учат правопис - това става в училище. Внимавай също с използването на машинен поревод - тaкова нещо не е позволено. Ако нямаш лични познания по даден език, не се занимавай с преводи от/на него. Ако беше въпрос само да копираш текст в някоя програма за превод и обратно, това всеки може да го прави - не е нужно да чака точно теб да му го направиш. ViaLuminosa
ViaLuminosa에 의해서 마지막으로 검증 또는 수정되었습니다 - 2010년 10월 5일 21:40





마지막 글

글쓴이
올리기

2010년 7월 24일 10:06

ViaLuminosa
게시물 갯수: 1116
Имаш сериозни правописни и пунктуационни грешки, за които трябва да се погрижиш, иначе не би могла да правеждаш тук. Този сайт е място за хора, които не трябва тепърва да учат правопис - това става в училище. Внимавай също с използването на машинен поревод - тaкова нещо не е позволено. Ако нямаш лични познания по даден език, не се занимавай с преводи от/на него. Ако беше въпрос само да копираш текст в някоя програма за превод и обратно, това всеки може да го прави - не е нужно да чака точно теб да му го направиш.