Cucumis - Serviço de tradução online gratuito
. .



Tradução - Búlgaro-Inglês - Аз ставам в 07:00 часа.Като стана си мия ръцете...

Estado actualTradução
Este texto está disponível nas seguintes línguas: BúlgaroInglês

Categoria Explicações

A solicitação desta tradução é "Somente o Significado".
Título
Аз ставам в 07:00 часа.Като стана си мия ръцете...
Texto
Enviado por bogi
Língua de origem: Búlgaro

Аз ставам в седем часа.Като стана си мия ръцете, след това се обличам,ям и се приготвям за училище,а през останалото време гледам телевизия от осем часа до един и дваесет и пет часа,защото в един и дваисе и седем часа тръгвам на училище.Като се пребера от училище в къщи си мия ръцете и сядам да ям,след това започвам да уча в осем часа вечерта до осем и четиресет и пет часа ркато си науча лягам да спя.
Notas sobre a tradução
моля всичко от текста ми да е преведено на английски език

Título
I get up at 7 o'clock. Then I wash my hands...
Tradução
Inglês

Traduzido por ViaLuminosa
Língua alvo: Inglês

I get up at 7 o'clock. Then I wash my hands, get dressed, have a meal and prepare for school.The rest of the time I watch TV from 8 a.m. to 1.25 p.m., cause I'm leaving for school at 1.27 p.m.
When I get back home (after school) I wash my hands, eat and study my lessons from 8 p.m. to 8.45 p.m. When I'm ready I go to bed.
Notas sobre a tradução
What a tight schedule, huh? ;-)))
Última validação ou edição por dramati - 18 Fevereiro 2008 17:58





Última Mensagem

Autor
Mensagem

18 Fevereiro 2008 11:03

deadsoul666
Número de mensagens: 1
ами мисля че където пише:"Като стана си мия ръцете, след това се обличам,ям и се приготвям за училище,а през..." трябва ям да се преведе eat не че meal е грешно но това е по правилно

18 Fevereiro 2008 12:09

ViaLuminosa
Número de mensagens: 1116
Ще видим какво смятат експертите по английски, аз съм превела едно и също нещо, веднъж като "have a meal" и втори път като "eat", за да придобие този текст някакво по-човешко звучене. Предполагам виждаш, че последният проблем на този текст е дали ще бъде преведен дума по дума или не... Не на последно място, преводът е заявен (много правилно) като "само значение", а не "дословно".

Между другото, имай предвид, че в този случай трябва да пишеш забележките си на английски, защото те са адресирани най-вече до експерта, който трябва да верифицира превода. А той не говори български.

28 Fevereiro 2008 21:41

trolletje
Número de mensagens: 95
Home Work