Cucumis - 無料オンライン翻訳サイト
. .



翻訳 - 英語 -トルコ語 - Dear Mr. Alex Please kindly be informed that the...

現状翻訳
ドキュメントが次の言語に翻訳されました: 英語 トルコ語

カテゴリ 説明 - ビジネス / 仕事

この翻訳依頼は意味だけで結構です。
タイトル
Dear Mr. Alex Please kindly be informed that the...
テキスト
dikmener様が投稿しました
原稿の言語: 英語

Dear Mr. Alex

Please kindly be informed that the reflector with the red color facing the oncoming traffic had already been fixed for all median up to end of North Road. However, we have no notice about CDL,CDR,Interchanges with ramps, loops and aligns. We are waiting for your assistance & help

タイトル
Sayın Bay Alex
翻訳
トルコ語

smilingbone様が翻訳しました
翻訳の言語: トルコ語

Sayın Bay Alex,

North Road'ın sonuna kadar uzanan tüm refüj için karşı yönden gelen trafiğin karşısındaki kırmızı renkli reflektörün çoktan onarıldığını bilginize sunarız. Ancak CDL, CDR, rampalı kavşaklar, keskin virajlar ve aliymanlar konusunda bilgilendirilmedik. Destek ve yardımlarınızı bekliyoruz.
最終承認・編集者 Mesud2991 - 2013年 2月 12日 20:07





最新記事

投稿者
投稿1

2013年 2月 6日 00:07

Mesud2991
投稿数: 1331
Merhaba smilingbone,

Birkaç düzeltme:

Karşı yönden gelen trafiğin karşısındaki kırmızı renkli reflektör, North Road'ın sonuna kadar uzanan tüm refüj için çoktan onarıldığını bilginize sunarız. Ancak CDL, CDR, rampalı kavşaklar, keskin virajlar ve aliymanlar konusunda bilgilendirilmedik. Destek ve yardımlarınızı bekliyoruz.

2013年 2月 7日 22:06

Mesud2991
投稿数: 1331
Düzeltilmemiş hali:

Sayın Bay Alex,
North Road'ın sonuna kadar ki tüm refüjlerde ilerleyen trafiğe doğru olan kırmızı renkli reflektörlerin onarıldığını bilginize sunarız. Ancak CDL, CDR, rampalı köprülükavşaklar, keskin virajlar ve hizalar konusunda bilgilendirilmedik. Destek ve yardımlarınızı bekliyoruz.

2013年 2月 8日 09:52

merdogan
投稿数: 3769
North Road'ın sonuna kadar uzanan tüm refüj için karşıdan gelen trafiğe ait kırmızı reflektörün çoktan onarıldığını bilginize sunarız.

aliymanlar ...> mesafe ölçücüler