Cucumis - 무료 온라인 번역 서비스
. .



번역 - 영어-터키어 - Dear Mr. Alex Please kindly be informed that the...

현재 상황번역
이 본문은 다음 언어들로 가능합니다: 영어터키어

분류 설명들 - 사업 / 직업들

이 번역의 "의미" 번역만을 요구합니다.
제목
Dear Mr. Alex Please kindly be informed that the...
본문
dikmener에 의해서 게시됨
원문 언어: 영어

Dear Mr. Alex

Please kindly be informed that the reflector with the red color facing the oncoming traffic had already been fixed for all median up to end of North Road. However, we have no notice about CDL,CDR,Interchanges with ramps, loops and aligns. We are waiting for your assistance & help

제목
Sayın Bay Alex
번역
터키어

smilingbone에 의해서 번역되어짐
번역될 언어: 터키어

Sayın Bay Alex,

North Road'ın sonuna kadar uzanan tüm refüj için karşı yönden gelen trafiğin karşısındaki kırmızı renkli reflektörün çoktan onarıldığını bilginize sunarız. Ancak CDL, CDR, rampalı kavşaklar, keskin virajlar ve aliymanlar konusunda bilgilendirilmedik. Destek ve yardımlarınızı bekliyoruz.
Mesud2991에 의해서 마지막으로 검증 또는 수정되었습니다 - 2013년 2월 12일 20:07





마지막 글

글쓴이
올리기

2013년 2월 6일 00:07

Mesud2991
게시물 갯수: 1331
Merhaba smilingbone,

Birkaç düzeltme:

Karşı yönden gelen trafiğin karşısındaki kırmızı renkli reflektör, North Road'ın sonuna kadar uzanan tüm refüj için çoktan onarıldığını bilginize sunarız. Ancak CDL, CDR, rampalı kavşaklar, keskin virajlar ve aliymanlar konusunda bilgilendirilmedik. Destek ve yardımlarınızı bekliyoruz.

2013년 2월 7일 22:06

Mesud2991
게시물 갯수: 1331
Düzeltilmemiş hali:

Sayın Bay Alex,
North Road'ın sonuna kadar ki tüm refüjlerde ilerleyen trafiğe doğru olan kırmızı renkli reflektörlerin onarıldığını bilginize sunarız. Ancak CDL, CDR, rampalı köprülükavşaklar, keskin virajlar ve hizalar konusunda bilgilendirilmedik. Destek ve yardımlarınızı bekliyoruz.

2013년 2월 8일 09:52

merdogan
게시물 갯수: 3769
North Road'ın sonuna kadar uzanan tüm refüj için karşıdan gelen trafiğe ait kırmızı reflektörün çoktan onarıldığını bilginize sunarız.

aliymanlar ...> mesafe ölçücüler