Cucumis - Servei gratuït de traducció en línia
. .



Traducció - Anglès-Turc - Lisa works at black and Sons. Black and Sons is a...

Estat actualTraducció
Aquest text està disponible en els següents idiomes: AnglèsTurc

Categoria Ficció / Història - Exploració / Aventura

Títol
Lisa works at black and Sons. Black and Sons is a...
Text
Enviat per gülhan
Idioma orígen: Anglès

Lisa works at Black and Sons. Black and Sons is a large company. Lisa works in the accounts department. The work is very important. but it is not very exciting.
- Your holiday is next week, Lisa. Are you excited?
- Oh yes! I'm going to go with Alice. We're going to go to Greece. It will be fun. perhaps something exciting will happen.
Alice is Lisa's friend. Alice works for Black and Sons too. She works in the marketing department. Alice is an artist. She designs advertisements for Black and Sons.
Notes sobre la traducció
bu bir hikaye ama cevirimisniz bilmediğimden bu kadrını yazdım bu bana 20.03.2007 tarihinde teslim edicem eğer ceviririm derseniz bana hebar verin hapsini yazayım çok uzun deil sadece 2 a4 kağıdı kadar şimdiden yardım edeceklere sağolun

Títol
lisa Black and sons'ta çalışır.black and sons...
Traducció
Turc

Traduït per liza_lindsay
Idioma destí: Turc

lisa Siyah ve oğullar'da (black and sons)çalışır. Siyah ve oğullar geniş bir şirkettir. lisa muhasebe bölümünde çalışır. iş çok önemlidir.ama heyecan verici değildir.
-lisa, tatilin gelecek hafta. heyecanlımısın?
-oh evet!! alice ile birlikte gideceğim. yunanistana gideceğiz. eğlenceli olacak. belki bazışeyler heyecanlandırıcı olacaktır.
alice lisanın arkadaşıdır. alice de Siyah ve oğullarda çalışmaktadır. o pazarlama bölümünde çalışır. alice işinde çok başarılıdır. o Siyah ve oğullar için ilanlar çizer.
Notes sobre la traducció
eğer istersen çevirebilirim ayrıca black and sons şirketin adı olduğu için türkçeye çevirme istersen özel isim olarak geçerlidir.ben çevirdim ama olsun;)
Darrera validació o edició per canaydemir - 7 Abril 2007 23:51