Cucumis - Бесплатная служба online перевода
. .



Перевод - Английский-Турецкий - Lisa works at black and Sons. Black and Sons is a...

Текущий статусПеревод
Данный текст доступен на следующих языках: АнглийскийТурецкий

Категория Беллетристика / Рассказ - Исследование / Приключение

Статус
Lisa works at black and Sons. Black and Sons is a...
Tекст
Добавлено gülhan
Язык, с которого нужно перевести: Английский

Lisa works at Black and Sons. Black and Sons is a large company. Lisa works in the accounts department. The work is very important. but it is not very exciting.
- Your holiday is next week, Lisa. Are you excited?
- Oh yes! I'm going to go with Alice. We're going to go to Greece. It will be fun. perhaps something exciting will happen.
Alice is Lisa's friend. Alice works for Black and Sons too. She works in the marketing department. Alice is an artist. She designs advertisements for Black and Sons.
Комментарии для переводчика
bu bir hikaye ama cevirimisniz bilmediğimden bu kadrını yazdım bu bana 20.03.2007 tarihinde teslim edicem eğer ceviririm derseniz bana hebar verin hapsini yazayım çok uzun deil sadece 2 a4 kağıdı kadar şimdiden yardım edeceklere sağolun

Статус
lisa Black and sons'ta çalışır.black and sons...
Перевод
Турецкий

Перевод сделан liza_lindsay
Язык, на который нужно перевести: Турецкий

lisa Siyah ve oğullar'da (black and sons)çalışır. Siyah ve oğullar geniş bir şirkettir. lisa muhasebe bölümünde çalışır. iş çok önemlidir.ama heyecan verici değildir.
-lisa, tatilin gelecek hafta. heyecanlımısın?
-oh evet!! alice ile birlikte gideceğim. yunanistana gideceğiz. eğlenceli olacak. belki bazışeyler heyecanlandırıcı olacaktır.
alice lisanın arkadaşıdır. alice de Siyah ve oğullarda çalışmaktadır. o pazarlama bölümünde çalışır. alice işinde çok başarılıdır. o Siyah ve oğullar için ilanlar çizer.
Комментарии для переводчика
eğer istersen çevirebilirim ayrıca black and sons şirketin adı olduğu için türkçeye çevirme istersen özel isim olarak geçerlidir.ben çevirdim ama olsun;)
Последнее изменение было внесено пользователем canaydemir - 7 Апрель 2007 23:51