Cucumis - Gratis on-line vertaal dienst
. .



Vertaling - Fins-Turks - Mie Oon Lordi

Huidige statusVertaling
Deze tekst is alleen beschikbaar voor de volgende talen: FinsEngelsTurks

Categorie Betekenissen

Titel
Mie Oon Lordi
Tekst
Opgestuurd door TheZimzik
Uitgangs-taal: Fins

Mie oon Lordi on syksyllä 2006 julkaistu virallinen Lordi-yhtyettä käsittelevä kirja. Kirjan on kirjoittanut Helsingin Sanomien kulttuuritoimittaja Jussi Ahlroth.

Kirja käsittelee Lordi-yhtyeen kaikkien entisten ja nykyisten jäsenten, etenkin keulakuva Tomi Putaansuun elämää lapsuusvuosista nykypäiviin saakka. Kirja sisältää myös runsaasti ennenjulkaisematonta kuvamateriaalia etenkin yhtyeen alkuajoilta. Mie oon Lordi sisältää yhtyeen laajan historian lisäksi myös kattavan liiteosion, jossa käsitellään yksityiskohtaisesti muun muassa yhtyeen lavaesiintymistä, naamarien tekoa, oheistuotteita ja yhtyeen tärkeää innoittajaa, KISSiä.
Details voor de vertaling
Can be English,too...

Titel
Ben Lordi'yim
Vertaling
Turks

Vertaald door Kafein
Doel-taal: Turks

"Mie oon Lordi" (Ben Lordi'yim), Lordi Grubu hakkında olan, 2006 sonbaharında basılmış bir resmi kitaptır. Kitap Helsinki Sanomat'ın kültür editörü olan Jussi Ahlroth tarafından yazılmıştır.

Kitap, Liderlik figürü olan Tomi Putaansuu'nun çocukluğundan bugüne kadar olan yaşamını da vurgulayarak, Lordi Grubunun geçmiş ve şu anki üyelerini inceler. Ayrıca kitapta, grubun özellikle başlangıç zamanlarına dayanan, daha önce hiç yayınlanmamış pek çok fotoğraf da bulacaksınız. "Mie oon Lordi" (Ben Lordi'yim) detayları, diğerlerinin arasındaki durumuna, grubun sahne görüntülerine, maske yapımı, hayranlar için ürünler ve grubun esas ilhamına dair geniş kapsamlı eklentiler de içerir. ÖPÜCÜKLER.
Laatst goedgekeurd of bewerkt door FIGEN KIRCI - 21 februari 2009 22:20