Cucumis - 無料オンライン翻訳サイト
. .



翻訳 - トルコ語-英語 - Koca dünya bana dar geldi diyorsanız bir de uzayı...

現状翻訳
ドキュメントが次の言語に翻訳されました: トルコ語英語

カテゴリ ユーモア - 楽しみ / 旅行

タイトル
Koca dünya bana dar geldi diyorsanız bir de uzayı...
テキスト
k0m3d1様が投稿しました
原稿の言語: トルコ語

Koca dünya bana dar geldi diyorsanız bir de uzayı denemelisiniz.10 gün sonra 5 kişilik asansörümüz bir alışveriş merkezinden kalkacak, uzaya gelene kadarda durmayacak. Dolunayı en yakından siz izleyecek yıldız kaymasını ilk siz yakalayıp dileklerinizin en erken gerçekleşmesini sağlayacaksınız.Ay ışığında romantik yıldız yeme keyfi yapacaksınız.Üstelik cesaret gösterip ilk denemeyi yapacak sizlere bu tatil bedava. Eğer size birşey olmazsa diğer yolculardan yüklü bir miktar para alınıp tekrarı yapılacak.
翻訳についてのコメント
Yazım uzayda yapılacak tatil reklamını ve bu tatilde yapılacak ilginç şeyleri anlatıyor.Yazımın yarın geceye kadar çevirilmesi çok önemli bu yüzden tamamı olmasa bile çevirebildiğiniz kadarını bana yollayabilirseniz(ayrı ayrı çevirebildiğiniz cümlelerde olur bütünlüğünün önemi yok.) ve will kelimesinin kullanımına ağırlık verirseniz çok memnun olurum.Şimdiden çok teşekkürler...

タイトル
If you think the huge...
翻訳
英語

Mesud2991様が翻訳しました
翻訳の言語: 英語

If you think the huge World is a small place now, you should try out space. After 10 days, our elevator of 5 people will be launched from a shopping mall and never stop until it arrives in space. You will be the first one to watch the full moon from so close by, to see the shooting stars and to make your wishes come true. You will enjoy a romantic 'star' meal in the moonlight. What is more, if you show courage and are the first one to try it, this holiday is free of charge. If nothing happens to you, it will be repeated after a considerable amount of money is collected from the other travellers.
最終承認・編集者 Lein - 2014年 1月 27日 10:08





最新記事

投稿者
投稿1

2014年 1月 24日 11:14

Lein
投稿数: 3389
Sounds like a fabulous trip

2014年 1月 24日 13:29

Mesud2991
投稿数: 1331

2014年 1月 25日 14:17

FIGEN KIRCI
投稿数: 2543
-the stars falling => shooting star
-are the first to try it => be the first one to try it