Cucumis - 무료 온라인 번역 서비스
. .



원문 - 루마니아어 - Nu te opri până ce soarele nu va răsări.

현재 상황원문
이 본문은 다음 언어들로 가능합니다: 루마니아어영어아라비아어

분류 사고들

제목
Nu te opri până ce soarele nu va răsări.
번역될 본문
cirjan91에 의해서 게시됨
원문 언어: 루마니아어

Nu te opri până ce soarele nu va răsări.
이 번역물에 관한 주의사항
As dori,daca se poate desigur, sa primesc traducerea in cele 4 dialecte specificate de pop-up ( algerian, saudit, sirian, libian ). Asta numai in cazul in care deranjul nu este prea mare. Mii de multumiri anticipat.
iepurica에 의해서 마지막으로 수정되었습니다 - 2008년 9월 5일 12:31





마지막 글

글쓴이
올리기

2008년 9월 5일 02:09

MÃ¥ddie
게시물 갯수: 1285
Native speaker, no diacritics.

CC: iepurica

2008년 9월 5일 09:58

iepurica
게시물 갯수: 2102
Două observaţii la adresa textului tău:

1. Când ai introdus textul în limba română a apărut o întreagă listă de reguli printre care şi una care preciza obligativitatea utilizării caracterelor româneşti. Te rog să îţi corectezi textul, altfel nu va putea fi tradus. Rămâne în stand-by până apar caracterele cu pricina şî asta înseamnă că nimeni nu îl poate traduce. Un link folositor, pe care îl utilizăm mai toţi aici, pe cucumis este acesta, dacă nu ai tastatură cu caractere româneşti.

2. Dacă vrei însă ca traducerea ta să fie făcută repede (după ce corectezi textul), va trebui să adaugi şi engleza ca "limbă ţintă", pentru că nu există, la ora actuală, nici un traducător român care cunoaşte araba sau vice-versa. Mai ales că tu ai şi o cerinţă mai specială. Dacă există şi engleza , e mult mai uşor să vorbim cu experţii arabi şi să le explicăm ce vrei tu acolo şi automat traducerea are mai multe şanse a fi efectuată.