Cucumis - Free online translation service
. .Translation - Albanian-Irish - Perkthyer-diferencat-përkthim

Current statusTranslation
This text is available in the following languages: EnglishGermanAlbanianItalianSpanishBulgarianBrazilian PortuguesePortugueseTurkishRomanianCatalanRussianArabicHebrewDutchChinese simplifiedSwedishChinese traditionalFinnishEsperantoCroatianGreekHindiSerbianLithuanianPolishDanishJapaneseEnglishHungarianNorwegianEstonianKoreanCzechFarsi-PersianSlovakAfrikaansThai
Requested translations: IrishKurdishVietnamese

Category Explanations - Computers / Internet

Title
Perkthyer-diferencat-përkthim
Translation
Albanian-Irish
Submitted by cucumis
Source language: Albanian

Artikulli origjinal nga i cili është përkthyer ky artikull, ka ndryshuar. Paskëtaj mund t'i shihni diferencat mes artikullit origjinal dhe artikullit të ri, për t'ju ndihmuar në ndryshimet e nevojshme të këtij perkthimi.
26 November 2005 01:21