Cucumis - Service de traduction gratuit en ligne
. .



Traduction - Anglais-Turc - Hi

Etat courantTraduction
Ce texte est disponible dans les langues suivantes: EspagnolAnglaisTurc

Catégorie Lettre / Email - Amour / Amitié

Cette demande de traduction ne concerne que la signification.
Titre
Hi
Texte
Proposé par tania elena
Langue de départ: Anglais Traduit par Lizzzz

Hi, thank you for trying to communicate with me using a translator. Some things I understand, others I don't. I don't know Turkish at all, just some words of it, but it's very kind of you to try to communicate. This message was translated by a website called www.cucumis.org. You can log in, register and ask them to do a translation from Turkish into Spanish so you send it to me and then we can understand each other a little bit more. Meanwhile, you learn some Spanish and I learn some Turkish.
It was nice meeting you,
Tania

Titre
Merhaba,
Traduction
Turc

Traduit par merdogan
Langue d'arrivée: Turc

Merhaba,
Benimle bir çevirici kullanarak iletişim kurma çabaların için teşekkür ederim. Bazılarını anladım bazılarını değil. Sadece birkaç kelime dışında hiç Türkçe bilmiyorum ancak iletişim kurmak için uğraşman çok hoş. Bu mesaj “ www.cucumis.org” adlı site tarafından tercüme edildi. Bu siteye girebilir ve kendini kayıt ettirebilirsin ve onlara Türkçe’den İspanyolca’ya çeviri talep edip bana gönderebilirsin ve böylece birbirimizi biraz daha iyi anlayabiliriz.
Bu arada sen biraz İspanyolca öğrenirsin ve ben de biraz Türkçe öğrenirim.
Seninle tanışmak güzeldi,
Tania



Dernière édition ou validation par cheesecake - 28 Avril 2010 14:14





Derniers messages

Auteur
Message

28 Avril 2010 14:11

cheesecake
Nombre de messages: 980
Ufak hataları düzenleyip onaylıyorum,

before edit: Merhaba,
Benimle bir çevirici kullanımı üzerinden iletişim kurma çabaların için teşekkür ederim. Bazılarını anladım bazılarını değil. Sadece birkaç kelime dışında genel olarak Türkçe bilmiyorum ancak iletişim kurmak için uğraşman çok hoş. Bu mesaj “ www.cucumis.org” sitesinde tercüme edildi. Bu siteye girebilir ve kendini kayıt ettirebilirsin ve onlara Türkçe’den İspanyolca’ya çeviri talep edip bana gönderebilirsin ve böylece bir az daha fazla anlaşabiliriz.
Bu arada sen biraz daha İspanyolca ve bende biraz Türkçe öğreniriz.
Seninle tanışmak güzeldi,
Tania