Cucumis - Gratis on-line vertaal dienst
. .


De regels voor vertalingen op deze website

Hoe werkt het?

Resultaten 1 - 1 van ongeveer 1
1
Auteur
Bericht

12 maart 2010 17:30  

Francky5591
Aantal berichten: 12396
Hallo, op deze site gelden een aantal regels. Lees alstublieft onze Regels bij het opsturen goed door alvorens een vertalingsaanvraag in te dienen of een aanvraag te vertalen.

Voortaan zullen we noch de aanvrager, noch de vertaler uitleggen waarom de aanvraag of vertaling is afgekeurd en / of verwijderd.

Aanvragen die zijn ingediend zonder deze regels te volgen zullen worden verwijderd zonder uitleg behalve de uitleg die te vinden is onder bovengenoemde link. Hetzelfde geldt voor vertalingen die gemaakt zijn van een tekst die tegen deze regels ingaat:

[1] GEEN "VERTALING" VAN EIGENNAMEN. Cucumis.org aanvaardt niet langer vertalingen van eigennamen, behalve die van personages die voor kunnen komen in lange of literaire teksten.

[2] GEEN DUBBELE AANVRAGEN. Alvorens je je tekst opstuurt om vertaald te laten worden, zoek dan eerst met behulp van sleutelwoorden of je tekst al niet is vertaald op Cucumis.org

[3] GEEN HUISWERK. Het doel van Cucumis.org bestaat er niet in je huiswerk te maken. Dit soort verzoeken zullen door de administrators verwijderd worden.

[4] GEEN LOSSTAANDE WOORDEN OF WOORDEN ALLEEN. Cucumis.org is geen woordenboek en zal geen vertalingsverzoeken aanvaarden van losstaande woorden of woorden alleen wanneer ze geen volledige zin vormen met minstens één vervoegd werkwoord.

[5] PUNCTUATIE, ACCENTEN AND ORIGINELE LETTERTEKENS ZIJN NODIG. Als de brontaal van de tekst je moedertaal is, zou je de tekst met zijn originele lettertekens moeten opsturen, met alle punctuatie en accenten die nodig zijn in die taal. Als je dit niet doet, zou je verzoek verwijderd kunnen worden door de administrators.

[6] LEES JE TEKST NA. Als je de tekst zelf hebt geschreven of overgeschreven, kijk dan a.u.b. na op spellingsfouten, ook al weet je niet in welke taal de tekst is geschreven. Teksten met spellingsfouten zijn heel moeilijk te vertalen.

[7] SCHETS DE CONTEXT. Schrijf commentaar bij je verzoek, waarin je de context uitlegt. Onduidelijke teksten kunnen verwijderd worden.

[8] GEEN VULGAIRE INHOUD Cucumis.org biedt al zijn gebruikers, waaronder minderjarigen, gratis toegang om vertalingen te lezen en te schrijven, en zal geen aanvragen accepteren die aanstootgevend taalgebruik of scheldwoorden bevatten.

[9] OVERIGE TALEN Wanneer U een tekst opstuurt of een vertaling aanvraagt in een taal die niet op de lijst staat, vermeld dan bij de details voor de vertaling in welke taal de aanvraag staat of naar welke taal je je tekst wilt laten vertalen
 
1