Cucumis - 무료 온라인 번역 서비스
. .



원문 - 터키어 - umarım daha çok görüşürüz

현재 상황원문
이 본문은 다음 언어들로 가능합니다: 터키어영어간이화된 중국어전통 중국어

분류 연설 - 문화

제목
umarım daha çok görüşürüz
번역될 본문
lennoxlewis에 의해서 게시됨
원문 언어: 터키어

Merhaba bugün nasılsın? :) Seninle konuşarak Çincemi geliştirdim ^^ Çok az sohbet ediyoruz ama olsun Çince kursuna gideceğim, o zaman daha çok konuşuruz :)
Bilge Ertan에 의해서 마지막으로 수정되었습니다 - 2011년 6월 4일 10:54





마지막 글

글쓴이
올리기

2011년 6월 2일 19:34

merdogan
게시물 갯수: 3769
Merhaba, bu gün nasılsın ? Seninle konuşarak Çince'mi geliştirdim ^^. Çok az sohbet ediyoruz ama olsun Çince kursuna gideceğim o zaman daha çok konuşuruz .


2011년 6월 4일 10:53

Bilge Ertan
게시물 갯수: 921
Düzeltildi

CC: merdogan

2011년 6월 8일 15:31

lennoxlewis
게시물 갯수: 4
çince bilen yokmudurr D: ingilizce bilmiyorm ama derdmi anlatacak kadar biliyrm çince kursuna yazılcam google güzel cevirmiyor şunu bi cevirn rep verecem burdan veriliyomu puanlarım hepsii cevirene gitsin

2011년 6월 8일 22:39

Bilge Ertan
게시물 갯수: 921
Merhaba

Sitemizde rep verme sistemi yok, puanlar sadece uzmanlar tarafından veriliyor. İstersen puanlarının bir kısmını verebiliyorsun istediğin kullanıcıya, fakat çeviriler için buna gerek yok. Zaten çeviren kişinin puanı oluyor.

Çince- Türkçe çevirilere gelince, sitede bu dillerde çeviri yapabilen yok bildiğim kadarıyla. Bu nedenle böyle çevirilere ihtiyacın olduğunda İngilizceye de çevirtmeni öneririm. Daha hızlı sonuç elde edersin.

Ä°yi akÅŸamlar

2011년 6월 8일 23:48

lennoxlewis
게시물 갯수: 4
hmm anladımm doğru diyorsunuz inglizceyede çevirttirseydim, önceden de Çinceye çeviri isteğinde bulunmuştum direk çevrilmişti bidaha ki sefere artıkın ,sitede Çince Türkçe çeviren yok aynen ama ben şimdi kursa yazılacağım bir senede öğrenemeyenler varmış Çinceyi ama bende şimdi baya azim var öğrenirim en kısa sürede neyse teşekkür ederim kolay gelsin iyi akşamlar