Cucumis - Service de traduction gratuit en ligne
. .



Traduction - Bulgare-Turc - Аз уча в природоматематическа гимназия във Векико...

Etat courantTraduction
Ce texte est disponible dans les langues suivantes: BulgareTurc

Catégorie Essai

Titre
Аз уча в природоматематическа гимназия във Векико...
Texte
Proposé par nevco
Langue de départ: Bulgare

Аз уча в природоматематическа гимназия във Векико Търново.Учебните ни часаве започват седем и двайсет.В понеделник имам седем часа - Българси език,два часа биология,математика,история,география и физкултура.Часовете свършват в един и петнайсет.След това се прибирам в къщи и лягам да си почивам.Гледам телевизия,уча,стоя на копютъра а понякой път излизам.

Titre
ben Veliko Tarnovo Cevrematematik lisesinde
Traduction
Turc

Traduit par halilyilmaz
Langue d'arrivée: Turc

Ben Veliko Tarnovo, Civarmatematik Lisesinde okuyorum.Derslerimiz yedi yirmi'de baslamaktadır. Pazartesi yedi dersim var-bulgarca dili, iki ders biyoloji, matematik,tarih,cografya ve beden eğitimi. Dersler bir onbeş'de bitmektedir. Daha sonra eve dönüyorum ve dinlenmek için uzanıyorum. Televizyon seyrediyorum, ders çalışıyorum, bilgisayarda vakit geçiriyorum, bazen dışarı cıkıyorum.
Dernière édition ou validation par FIGEN KIRCI - 19 Octobre 2008 01:05





Derniers messages

Auteur
Message

8 Octobre 2008 18:21

Vicdan
Nombre de messages: 12
Ben Veliko Tarnovo, Civarmatematik Lisesi'nde okuyorum.Derslerimiz 7:20'de başlamaktadır. Pazartesi 7 dersim var-Bulgarca dili, 2 ders Biyoloji, Matematik,Tarih,Coğrafya ve Beden egitimi. Dersler 13:15 de bitmektedir. Daha sonra eve geliyorum ve dinlenmeye yatıyorum. Televizyona bakıyorum, ders calışıyorum, bilgisayar başında duruyorum, bazen dışarı cıkıyorum.