Cucumis - Ilmainen käännöspalvelu
. .



Käännös - Englanti-Suomi - SAMPLE PREPARATION Program will automaticaly look...

Tämänhetkinen tilanneKäännös
Tämä teksti on saatavilla seuraavilla kielillä: EnglantiSuomi

Kategoria Liiketoiminta / Työpaikat

Otsikko
SAMPLE PREPARATION Program will automaticaly look...
Teksti
Lähettäjä gabrielab
Alkuperäinen kieli: Englanti

SAMPLE PREPARATION
Program will automaticaly look for all sample preparation unit parts. If all comports aren`t found disconect and conect quicky USB cable in front of the PC. This is creating automatically the subfolder where the data for each prepared sample will be stored. Choose technicial name under the list or add new technicians initials if it is not on the list. input number of samples that have to be prepared.
Huomioita käännöksestä
I would like a translation from english to finnish.
Contact me by mail.

Otsikko
NÄYTTEEN VALMISTELU Ohjelma etsii automaattisesti...
Käännös
Suomi

Kääntäjä mikalaari
Kohdekieli: Suomi

NÄYTTEEN VALMISTELU
Ohjelma etsii automaattisesti kaikki näytteiden valmisteluyksikön osat. Jos kaikkia osia ei löydy, irroita USB-johto tietokoneesta ja liitä se nopeasti uudelleen. Ohjelma tekee automaattisesti alikansion, johon kunkin näytteen data tallennetaan. Valitse teknikon nimi luettelosta, tai lisää uuden teknikon nimikirjaimet, jos niitä ei vielä ole luettelossa. Syötä valmisteltavien näytteiden määrä.
Huomioita käännöksestä
I don't really understand what this text means for the lack of context. I also wonder if this is going to be a part of the instructions of a commercial product.
Viimeksi tarkastanut tai toimittanut Maribel - 16 Marraskuu 2008 14:55





Viimeinen viesti

Kirjoittaja
Lähetä

16 Marraskuu 2008 14:55

Maribel
Viestien lukumäärä: 871
Totta, aika mystinen alkuperäinen. Se tietenkin vaikuttaa myös käännöksessä, mm. näytteiden valmisteluyksikkö kuulostaa oudolta (onkohan se englanniksikaan oikein?). Preparaattoriystävä olisi tässä tarpeen, sillä kyse on sen verran fakkitekstistä. Käännöksesi on kuitenkin hyvä.