Cucumis - Ücretsiz online çeviri hizmeti
. .


Firmamızda Çalışabilecek İnsan ilişkileri iyi temsilciler

Ä°ÅŸ teklifleri ve iÅŸ arayanlar

1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar
1
Yazar
Mesaj

24 Ağustos 2013 16:05  

colman61
Mesaj Sayısı: 3
Depar Time Nedir?

Depar Time Kaliteli Yaşam Ürünleri ticari ünvanı ile kayıtlı olan şirketimizin ticaretini firma ile çalışmak isteyen herkesle paylaştığı internet tabanlı olarak çalışan benzersiz bir gelişim projesidir.
Bir Network Marketing Firması mıdır?

Temel yapı olarak bir Network Marketing modeli olmasına rağmen bilinen Network Marketing modellerinden kalın çizgilerle ayrılabilen işlevsel özellikleri sayesinde klasik zorlukların üyelere yansıtılmaması hatta inanılmaz kolay bir şekilde çalışılabilmesi firmayı ve sistemi tüm kesimler için cazip hale getirmektedir.

Diğer Firmalardan En Önemli Farkı Nedir?

Aslında klasik yöntemlerle asla kıyaslanamayacak önemli farklar bulunmaktadır.Bunların önde gelenlerinden üyelerin sadece eğitimlere ya da sunumlara katılarak dahi kazanç potansiyeli oluşturabilmesi,kişisel yeteneğe göre alınabilecek görevlerde ilave bir sabit ciro maaşından faydalanılabilmesi,sürekli üye yapma şartı olmadan firmanın kar paylaşımına girilebilmesi sayılabilir.

Yönetimsel Anlamda Ne Gibi Farklar Var?

Firma kurucu ve yöneticileri daha sönce 15 yıla yakın bir süreçli tecrübeye sahiptir.Farklı firmalarda önemli başarılar kazanmış,tüm tecrübelerini ve üyelerin karşılaşabileceği zorlukları bu firmada minimize ederek herkesin kafasındaki ideal işimkanı düşüncesine odaklanan bir proje olmasına özen göstermişleridr.En büyük amaç ise Tüm Üyelerini Ortağı Olarak Gören Bir Firma imajını yerleştirmektir.

Bir Üye Hangi Şekillerde Firmada Çalışabilir?

Sisteme üye olan kişiler 3 farklı şekilde çalışabilirler.Bunlar sırası ile Satış Karı iİle Çalışmak,Eğitim İzleyerek Çalışmak,Özel Takip Linkleri İle Çalışmak tır.

Satış Karı İle Çalışmak Nedir?

İsteyen üyeler katalog fiyatı üzerinden üstün kalite ve potansiyeli yüksek ürünleri satma yolunu seçtikleirnde %30 sıcak satış karına ulaşmış olurlar.

Eğitim İzleyerek Nasıl Kazanç Sağlanır?

Firmaya resmi üye olan kişiler eğitim takviminde belirtilen eğitim ya da sunumlara internet üzerinden katılarak bulundukları statüye göre sabit puan kazanırlar.Bu puanlar firmanın kazanç planı olan Binary Depar isimli özel plana göre paraya dönüşür.Kişiler her ayın 15 inde bu paraya dönüşen kazançlarını banka hesaplarına almaktadırlar.

Bir Görevli Olarak Nasıl Çalışılabilir?

Eğitim puanları belirli bir seviyeye gelen üyeler özel bir sınav yada mülakat sonucunda gerekli yeterliliği gösterirlerse sistemde uygun bir görevde günde 2-4 saat arası çalışmaya başlarlar.Bu çalışma karşılığında tüm kazançlarına ilave olarak Binary Depar Kazanç planından bağımsız olarak ilave bir Sabit Ciro Maaşına sahip olurlar.

Takip Linki İle Çalışmak Ne Demektir?

Projenin en önemli özelliklerinden biri her başvuran kişinin ücretsiz bir özel takip linkine sahip olmasıdır.Bu link sayesinde kişiler facebook ,twitter gibi sosyal paylaşım ortamlarında ya da benzeri platformlarda kendilerine verilen özel linki paylaşarak çalışabilirler.Kişinin bıraktığı takip linkine tıklandığında işe ba
 
1