Cucumis - Ücretsiz online çeviri hizmeti
. .


internette boş zamanlarınızda ek gelir yaratma imkanı

Ä°ÅŸ teklifleri ve iÅŸ arayanlar

2 sonuçtan 1 - 2 arası sonuçlar
1
Yazar
Mesaj

26 Şubat 2013 02:59  

alikahraman
Mesaj Sayısı: 1
arkadaşlar network marketing alanında devrim gibi kazanç planı ürünlerinin kalite fiyat oranı ile piyasaya hızlı bir giriş yapan deparline üye kayıtlarına başladı. firmanın kısaca özellikleri şunlar.
*** Dünyanın En Çok Kazandıran Kazanç Planı
*** Dünyanın İlk BinaryDepar Modeli
*** Dünyanın İlk Network Emekçileri Firması
*** Dünyanın İlk Tek Üye Bile Yapmadan Kar Paylaşımına Ortak Eden Firması
*** %100 Yerli Sermaye İle Dünya Devlerine Hodri Meydan Diyen Gururumuz
*** Benzersiz Kalitede Ürünleri ve Rakipsiz Fiyatları İle
*** Patentli Çalışma Stratejisi İle Network Marketing Ezberlerini Bozduran Hepimizin Firması
bu özellikler üyelerine kazanç için önemli avantajlar sağlıyor. ayrıca firmanın geçmişte birlikte çalıştığı üyelerinden oluşan profosyenel bir çekirdek kadrosu var. bu kadro succes grup çalışma prensipleri doğrultusunda yeni üyelere her türlü desteği vermektedir. peki nedir bu prensipler. maddeler halinde şunlar.
Success Model,
Çok Katlı Pazarlama Sistemi İle Çalışan Firmalardan Minimum Performans İle Maksimum Kazanca Ulaşabilmek Hedefi İle Oluşturulmuş Profesyonel Bir Çalışma Modelidir.
Success Modelde esas olan kişisel performans değil ekip performansıdır.
Adım Adım Success Model Nasıl İşliyor ?
1- TAKÄ°P SÄ°STEMÄ° :
Sisteme dahil olan herkes özel bir takip linkine sahiptir.Takip sistemi kişilerin kazanç linklerini dağıtması ile başlar ve kişinin linkine tıklanıldığı andan itibaren 3 aylık bir peryot boyunca linkine tıklanılan kişinin emeğini koruma esasına dayanır.Bir kere tıklanılan bir link 3 ay sonra bile kayda dönüşse gerçek sponsorunu tesbit edebilme özelliğine sahiptir.Link sahipleri gelişmiş birer yönetim paneli aracılığı ile tüm performanslarını takip edebilmekte ve özel araçların yardımı ile performanslarını arttırabilmektedir.
2 - ONLÄ°NE DESTEK SÄ°STEMÄ° :
Kazanç linklerine tıklanılması sonucunda açılan ana başvuru sayfalarında Profesyonel bir Online Destek Ekibinin hizmet verdiği destek scriptleri bulunmaktadır.Sayfaları inceleyen misafirler Canlı Destek logolarına tıkladıkları anda Özel Online Destek görevlileri onları karşılar ve başvuru formunun doldurulması konusunda kişileri canlı olarak bilgilendirirler.Görüşmeyi yapan misafirler isterlerse yaptıkları görüşmenin bir kopyasını anında emaillerine alabilirler ya da bir sorun çözüm bileti bırakarak sorun takibi sistemine girebilirler.Online Destek sisteminin amacı üyelerimizin emekleri karşılığı tıklanan linklerin maksimum oranda başvuru formuna dönüşmesini sağlamak ve kişilerin Ön Bilgi odasına bağlanmalarına yardımcı olmaktır.
görüldüğü gibi başarının neredeyse imkansız olduğu bir yapılanma ve network marketing alanında oluşmuş önyargıları tersine çevirecek bir sistem mevcut.
ilgilenenlere mail yoluyla yardımcı olabilirim. mail adresim alikahraman--@hotmail.com ref linkim http://bit.ly/YfpipW herkeze bol kazançlar.
 

27 Mart 2013 00:45  

ARZUSALKIM
Mesaj Sayısı: 3
EK Ä°Åž YAPMAK Ä°STEYENLER MUTLAKA Ä°NCELEYÄ°N !!!!
* Bir işi başarmanın en zor yanı ilk adımı atmaktır.
Müracat:
www.evdekariyer.net
 
1