Cucumis - Ücretsiz online çeviri hizmeti
. .


Günde 2 Saat Çalışarak Ayda 500 – 5000 TL Kazanma Fırsatı

Ä°ÅŸ teklifleri ve iÅŸ arayanlar

1 sonuçtan 1 - 1 arası sonuçlar
1
Yazar
Mesaj

3 Eylül 2012 12:49  

Himda
Mesaj Sayısı: 1
İnternette boşa geçen zamanı paraya çevirmak istemez misiniz?
Seçtiğiniz görevi, belirttiğiniz saatlerde yaparak evinizden rahatça para kazanabilirsiniz. Ürün satma, eleman bulma, reklam alma yok. Görevinizi yaptıkça hesabınıza para yatıyor.
Ek gelir kapısı arayanlar, burs bulamayan öğrenciler, para kazanmak isteyen ev hanımları... Artık ülkemizde ek gelir artık vazgeçilmez olmuştur. Ben burs almıyorum sadece bu işten gelirim var. Çok zaman almayan, iyi teklifli, rahat bir iş isterseniz bu haberi okuyun.
Çoğumuz internet ortamında vakit geçiriyoruz. Forum üyesi olduğumuza göre bilgisayardan da anlıyoruz. O zaman internette boşa geçen zamanı paraya çevirmek istemez misiniz? Günde 2 saat çalışmaya 500 ile 5000 TL maaşı var.
Seçtiğiniz görevi, belirttiğiniz saatlerde yaparak evinizden rahatça para kazanıyorsunuz. Ürün satma, her ay ürün alma, her ay para yatırma, eleman bulma, reklam alma yok. Görevinizi yaptıkça hesabınıza para yatıyor. Görev süresi 2 saat.
İşe girişte önce canlı toplantı saati seçerek internette konferansa katılıyorsunuz. Sorularınız burda cevaplanıyor. İsteyenler, ben bu işi yapabilirim diyenler katılıyor. Çeşitli katılım şekilleri var. Şekline göre kazancınız değişiyor.
Ülkemizde fulltime çalışıp asgari ücretle zar zor geçinilmeye çalışılıyor. Sadece günde 2 saat çalışıp zamanla mükemmel bir kazanca sahip olmak için iyi bir fırsat derim. Griş linki:

http://ortakheyecan.com/isbasvuru_hat38?pid=503e7dc256373

 
1