Cucumis - Ücretsiz online çeviri hizmeti
. .Maribel

Ülke ‎Finlandiya
Doğum yılı1959
İlk ziyaret10 Aralık 2006
Son ziyaret23 Mart 2010 17:11
Şu anki çeviri puanları
‎24307

Sanal çeviri puanları
‎24307

Ana dil ‎Fince Fince
Maribel aşağıdaki dilleri okuyabilmektedir: FransızcaİngilizceİspanyolcaAlmancaİsveççeFince
Tercüme - Tercihler
Kaynak dilFransızcaİngilizceİsveççeFinceİspanyolca
Hedef dilFransızcaİngilizceİsveççeFinceİspanyolca
İngilizce
9.15/10  
Fransızca
7.78/10  
Fince
9/10  
İsveççe
8.45/10  
İspanyolca
6.5/10  
Tervehdys suomeksi kääntäville

Hei!
Cucumis on kääntäjien, siis meidän kaikkien, yhteistyötä. Tarkoituksemme on yhdessä saada aikaan mahdollisimman hyviä käännöksiä. Mielestäni kysymykset ja niistä syntyvä käännöstä koskeva keskustelu auttaa myös kielitaitomme kehittymistä. Sehän meitä yhdistää, kiinnostus kieliin ja halu parantaa kielitaitoamme, eikö vaan?

Minulla on muutama toivomus:
1. Kirjoittakaa perustelu, käännökselle ajattelemanne käyttötarkoitus, vaihtoehtoinen käännös tai muita lisätietoja kommentti-kenttään. Se helpottaa paitsi minua työssäni myös käännöksen pyytäjää sekä nopeuttaa hyväksymisprosessia. Tämä on tärkeää varsinkin lyhyissä käännöksissä.

2. Keskittykää ensisijaisesti kääntämään vain niistä kielistä, joita osaatte. Jos alkukielen osaajaa ei tunnu löytyvän, niin voitte toki kääntää jonkin muun HYVÄKSYTYN käännöksen pohjalta. Huom. hyväksymättömissä käännöksissä saattaa olla virheitä.

3. Olkaa tarkkoja siitä, että käännös on muodoltaan samanlainen kuin alkuperäinen. (Tässä kyllä tulee välillä hankaluuksia, sillä meillähän on omat pilkkusääntömme, joita tulee noudattaa. Mutta yritetään!)

Cucumis-saitti on kerrassaan hieno juttu ja on hauskaa, että teitä on niin paljon mukana. Toivon, että yhteistyömme on hedelmällistä ja että saan vaivata teitä avunpyynnöilläni myös muiden tekemien käännösten suhteen - kiitos jo etukäteen!

Terveisin Maribel