Cucumis - Kostenloser Online-Übersetzungsdienst
. .Maribel

Land ‎Finnland
Geburtsjahr1959
Erster Besuch10 Dezember 2006
Letzter besuch23 März 2010 17:11
Derzeitige Zahl der Übersetzungspunkte
‎24307

Anzahl der virtuellen Punkte für's Übersetzen
‎24307

Hauptsprache ‎Finnisch Finnisch
Maribel kann folgende Sprachen lesen: FranzösischEnglischSpanischDeutschSchwedischFinnisch
Übersetzung - Präferenzen
HerkunftsspracheFranzösischEnglischSchwedischFinnischSpanisch
ZielspracheFranzösischEnglischSchwedischFinnischSpanisch
Englisch
9.15/10  
Französisch
7.78/10  
Finnisch
9/10  
Schwedisch
8.45/10  
Spanisch
6.5/10  
Tervehdys suomeksi kääntäville

Hei!
Cucumis on kääntäjien, siis meidän kaikkien, yhteistyötä. Tarkoituksemme on yhdessä saada aikaan mahdollisimman hyviä käännöksiä. Mielestäni kysymykset ja niistä syntyvä käännöstä koskeva keskustelu auttaa myös kielitaitomme kehittymistä. Sehän meitä yhdistää, kiinnostus kieliin ja halu parantaa kielitaitoamme, eikö vaan?

Minulla on muutama toivomus:
1. Kirjoittakaa perustelu, käännökselle ajattelemanne käyttötarkoitus, vaihtoehtoinen käännös tai muita lisätietoja kommentti-kenttään. Se helpottaa paitsi minua työssäni myös käännöksen pyytäjää sekä nopeuttaa hyväksymisprosessia. Tämä on tärkeää varsinkin lyhyissä käännöksissä.

2. Keskittykää ensisijaisesti kääntämään vain niistä kielistä, joita osaatte. Jos alkukielen osaajaa ei tunnu löytyvän, niin voitte toki kääntää jonkin muun HYVÄKSYTYN käännöksen pohjalta. Huom. hyväksymättömissä käännöksissä saattaa olla virheitä.

3. Olkaa tarkkoja siitä, että käännös on muodoltaan samanlainen kuin alkuperäinen. (Tässä kyllä tulee välillä hankaluuksia, sillä meillähän on omat pilkkusääntömme, joita tulee noudattaa. Mutta yritetään!)

Cucumis-saitti on kerrassaan hieno juttu ja on hauskaa, että teitä on niin paljon mukana. Toivon, että yhteistyömme on hedelmällistä ja että saan vaivata teitä avunpyynnöilläni myös muiden tekemien käännösten suhteen - kiitos jo etukäteen!

Terveisin Maribel