Cucumis - 무료 온라인 번역 서비스
. .



원문 - 덴마크어 - UV-Desinfection - 1

현재 상황원문
이 본문은 다음 언어들로 가능합니다: 덴마크어영어

제목
UV-Desinfection - 1
번역될 본문
iepurica에 의해서 게시됨
원문 언어: 덴마크어

Den evne, som ultraviolet lys har til at desinficere væsker, har været kendt i næsten hundrede år. I de første UV-lamper, kendt som lavtrykslamper, var al UV-energi i hovedtræk koncentreret om bølgelængden 254 nm.
I midten af 70-erne introducerede Berson UV-techniek et nyt og kraftigere lampekoncept kaldet mediumtryklampen. Selvfølgelig blev navnet Berson associeret med nyskabelse inden for UV-teknologi verden over. Den sidste nyskabelse er MultiWave-lampen, som benyttes i en ny type UV-system, InLine. De sidste år har vist et øget krav om, at desinfektionssystemerne både skal være effektive og miljøvenlige. Dette krav, opfyldes nu med introduktionen af InLine.
Berson MultiWave-lamper
I modsætning til traditionelle UV-lamper kombinerer de kompakte MultiWave-lamper et bredt spekter af bakteriedræbende UV-bølgelængder med meget høj strålingsenergi. Denne kombination forårsager total og permanent deaktivering af mikroorganismer, og man undgår fotoreaktivering.Den kompakte størrelse på MultiWave-lamperne gør, at de kan placeres på tværs af væskestrømmen, noget som øger desinfektionseffektiviteten og reducerer størrelsen på desinfektionsenheden.
Kompakt UV-system
Den drastiske reduktion i størrelsen på UV-kammeret og det at lamperne er placeret på tværs af væskestrømmen, muliggør en enkel og pladsbesparende installation af hele desinfektionsenheden direkte i linie med væskestrømmen. Trykfaldet er meget lavere ved traditionelle UV-systemer, fordi rørarbejder og forandringer i strømretningen bliver minimeret. I tillæg bliver UV-energien bedre udnyttet.
Total og permanent deaktivering
En mikroorganisme består af mange forskellige makromolekyler (store), som muliggør dens liv og giver den evne til at formere sig. Målet for desinfektion er at fjerne mikroorganismens evne til at formere sig, før den dør.
2007년 11월 26일 09:13