Cucumis - Δωρεάν online υπηρεσία μετάφρασης
. .



Μετάφραση - Τουρκικά-Αγγλικά - Önceden bir kızla tanışmıştım, ...

Παρούσα κατάστασηΜετάφραση
Αυτό το κείμενο είναι διαθέσιμο στις ακόλουθες γλώσσες: ΤουρκικάΑγγλικά

τίτλος
Önceden bir kızla tanışmıştım, ...
Κείμενο
Υποβλήθηκε από lennoxlewis
Γλώσσα πηγής: Τουρκικά

Önceden bir kızla tanışmıştım, kanser hastasıydı, insan içine çıkamıyordu, arkadaşları onu dışlamıştı hastalık bulaşır diye, saçları dökülmüştü. Ben çok üzülmüştüm ve onun mutlu olması için kız arkadaşım olmasını istedim. Gün geçtikçe ben kıza âşık oldum, çok güzel vakitler geçirdik, istediği her şeyi yaptım. Bir yıl sonra eski sağlığına kavuştu, saçları tekrar çıkmıştı, çok güzel bir kız olmuştu. Sonra benden uzaklaşmaya başladı, başka bir çocuğa âşık oldu ve beni terk etti. Ben çok üzülmüştüm o şehri terk ettim, yeni bir hayat kurdum. Sonra kızın tekrar hastalığa yakalanıp öldüğü haberini aldım, ben çok üzüldüm. Hep ağlıyorum, her yıl mezarına ziyaret ederim, konuşurum onunla.






Παρατηρήσεις σχετικά με τη μετάφραση
<edit> Before edit : önceden bir kızla tanışmıştım kanser hastasıydı insan içine çıkamıyordu arkadaşları onu dışlamıştı hastalık bulaşır diye, saçları dökülmüştü ben çok üzülmüştüm ve onun mutlu olması için kız arkadaşımın olmasını istedim gün geçtikçe ben kıza aşık oldum çok güzel vakitler geçirdik istediği herşeyi yaptım bir yıl sonra eski sağlığına kavuştu saçları tekrar çıkmıştı çok güzel kız olmuştu sonra benden uzaklaşmaya başladı başka bir çocuğa aşık olmuş ve beni terk etti.Ben çok üzülmüştüm o şehri terk ettim yeni bir hayat kurdum sonra kızın ölüm haberini aldım tekrar hastalığa yakalanmış ben çok üzüldüm hep ağlıyorum her yıl mezarına ziyaret ederim konuşurum onunla</edit> (thanks to Mesud2991 who provided us with a version in a proper Turkish language)

τίτλος
Once upon a time, I had met a girl...
Μετάφραση
Αγγλικά

Μεταφράστηκε από Mesud2991
Γλώσσα προορισμού: Αγγλικά

Once upon a time, I had met a girl, who was a cancer patient, couldn't go out in public. Her friends had excluded her out of fear that the disease might spread, she had lost her hair. I was very sorry and wanted her to be my girlfriend so that she could be happy. Slowly, I fell in love with her. We had great times. I did everything she wanted. One year later, she got well. Her hair appeared and she became a beautiful girl. Then, she started moving away from me, fell in love with another guy and left me. I was very sorry, left that city and started a new life. Then I heard that she had caught the disease again and died and I was very sorry. I'm always crying, I visit her grave every year, talk to her.
Τελευταία επικύρωση ή επεξεργασία από Lein - 12 Φεβρουάριος 2013 15:20





Τελευταία μηνύματα

Συγγραφέας
Μήνυμα

2 Μάρτιος 2012 20:59

Francky5591
Αριθμός μηνυμάτων: 12396
"hairs"
"hair" (always singular)

2 Μάρτιος 2012 21:29

Mesud2991
Αριθμός μηνυμάτων: 1331
Thanks Francky.