Cucumis - Besplatan online poslužitelj za prevođenje
. .



Prevođenje - Engleski-Ukrajinski - Please confirm that more than half of the...

Trenutni statusPrevođenje
Ovaj tekst je dostupan u sljedećim jezicima: EngleskiUkrajinski

Kategorija Pismo / E-mail - Posao / Zaposlenja

Naslov
Please confirm that more than half of the...
Tekst
Poslao Merik
Izvorni jezik: Engleski

Please confirm that more than half of the contractors you deal with are not fluent in English, and would not deal with your company if not for the fact that you are fluent in Russian. Is Russian the correct choice?
Please also confirm that your job is correctly titled as a Construction Marketing Analyst; your work experience looks to me like you were directly involved in the actual projects. The job as described sounds more like a research position.

Naslov
Будь ласка, підтвердіть, що більш ніж половина
Prevođenje
Ukrajinski

Preveo soleil
Ciljni jezik: Ukrajinski

Будь ласка, підтвердіть, що більш ніж половина ваших підрядчиків погано володіють англійською мовою, і не змогли б працювати з Вашою компанію аби Ви не володіли добре російською. Чи підходить Вам російська мова?
Будь ласка, підтвердіть також, що Ваша посада правильно зветься "Аналітик з будівельного маркетингу"; Ваш досвід роботи свідчить проте, що Ви безпосередньо працювали саме з проектами. Робота, з вашого опису, здається переважно дослідницькою.
Primjedbe o prijevodu
not sure about Construction Marketing Analyst
Posljednji potvrdio i uredio ramarren - 20 prosinac 2009 11:17





Najnovije poruke

Autor/ica
Poruka

21 veljača 2009 20:01
Будь ласка підтвердіть, що більш ніж половина підрядчиків, з якими ви маєте справу, не плавні в англійській мові, і не зможе мати справи з вашою компанією, якщо не для факту, що ви плавні в російській мові. Російський правильний вибір?
Будь ласка також підтверджують, що ваша робота правильно названа, як Маркетинговий Аналітик Будівництва; ваш професійний досвід дивиться до мене подібно до вас були безпосередньо залучені у фактичні проекти. Робота, як
оскільки здається більше подібно до позиції дослідження.