Cucumis - שירות תרגום מקוון חינם
. .



תרגום - ספרדית-רומנית - Si transcurrido este plazo no se ...

מצב נוכחיתרגום
הטקסט נגיש בשפות הבאות: ספרדיתרומנית

שם
Si transcurrido este plazo no se ...
טקסט
נשלח על ידי gyongyi
שפת המקור: ספרדית

Si transcurrido este plazo no se presenta dicha documentación, su expediente quedaría archivado, sin prejuicio de que usted inste nueva solicitud posteriormente acompañando la respectiva documentación, siempre que su derecho no hubiera prescrito.

שם
Prezentare documentaţie
תרגום
רומנית

תורגם על ידי Castilia
שפת המטרה: רומנית

Dacă odată finalizat acest termen, nu se prezintă respectiva documentaţie, dosarul dumneavoastră va fi arhivat, fără a afecta posibilitatea de a înainta ulterior o nouă cerere însoţită de documentaţia respectivă, atâta vreme cât nu vi se prescrie dreptul.
הערות לגבי התרגום
Variantă: Dacă până la expirarea termenului, nu aţi prezentat respectiva documentaţie, dosarul dvs. va fi arhivat, dar acest lucru nu vă împiedică să depuneţi din nou o cerere însoţită de respectiva documentaţie, atât timp cât dreptul dvs. nu expiră (nu se stinge).
אושר לאחרונה ע"י Freya - 17 אפריל 2010 12:56





הודעה אחרונה

מחבר
הודעה

17 אפריל 2010 09:29

kafeciko
מספר הודעות: 2
Sugestia mea: "Dacă odată finalizat acest termen nu se prezintă respectiva documentaţie, dosarul dumneavoastrã va fi arhivat, fără a aduce atingere dreptului dumneavoastrã de a înainta o nouã solicitare însoţită de documentaţia respectivă, atâta vreme cât nu vi se prescrie acest drept." Nu a fost corect tradus sensul "sin prejuicio de que usted inste nueva solicitud posteriormente". Modificari minore/ reformulari in rest.

17 אפריל 2010 11:37

Castilia
מספר הודעות: 1
Multumesc pentru sugestii!