Cucumis - Service de traduction gratuit en ligne
. .



Texte d'origine - Turc - umarım daha çok görüşürüz

Etat courantTexte d'origine
Ce texte est disponible dans les langues suivantes: TurcAnglaisChinois simplifiéChinois traditionnel

Catégorie Discours - Culture

Titre
umarım daha çok görüşürüz
Texte à traduire
Proposé par lennoxlewis
Langue de départ: Turc

Merhaba bugün nasılsın? :) Seninle konuşarak Çincemi geliştirdim ^^ Çok az sohbet ediyoruz ama olsun Çince kursuna gideceğim, o zaman daha çok konuşuruz :)
Dernière édition par Bilge Ertan - 4 Juin 2011 10:54





Derniers messages

Auteur
Message

2 Juin 2011 19:34

merdogan
Nombre de messages: 3769
Merhaba, bu gün nasılsın ? Seninle konuşarak Çince'mi geliştirdim ^^. Çok az sohbet ediyoruz ama olsun Çince kursuna gideceğim o zaman daha çok konuşuruz .


4 Juin 2011 10:53

Bilge Ertan
Nombre de messages: 921
Düzeltildi

CC: merdogan

8 Juin 2011 15:31

lennoxlewis
Nombre de messages: 4
çince bilen yokmudurr D: ingilizce bilmiyorm ama derdmi anlatacak kadar biliyrm çince kursuna yazılcam google güzel cevirmiyor şunu bi cevirn rep verecem burdan veriliyomu puanlarım hepsii cevirene gitsin

8 Juin 2011 22:39

Bilge Ertan
Nombre de messages: 921
Merhaba

Sitemizde rep verme sistemi yok, puanlar sadece uzmanlar tarafından veriliyor. İstersen puanlarının bir kısmını verebiliyorsun istediğin kullanıcıya, fakat çeviriler için buna gerek yok. Zaten çeviren kişinin puanı oluyor.

Çince- Türkçe çevirilere gelince, sitede bu dillerde çeviri yapabilen yok bildiğim kadarıyla. Bu nedenle böyle çevirilere ihtiyacın olduğunda İngilizceye de çevirtmeni öneririm. Daha hızlı sonuç elde edersin.

Ä°yi akÅŸamlar

8 Juin 2011 23:48

lennoxlewis
Nombre de messages: 4
hmm anladımm doğru diyorsunuz inglizceyede çevirttirseydim, önceden de Çinceye çeviri isteğinde bulunmuştum direk çevrilmişti bidaha ki sefere artıkın ,sitede Çince Türkçe çeviren yok aynen ama ben şimdi kursa yazılacağım bir senede öğrenemeyenler varmış Çinceyi ama bende şimdi baya azim var öğrenirim en kısa sürede neyse teşekkür ederim kolay gelsin iyi akşamlar