Cucumis - Service de traduction gratuit en ligne
. .



Traduction - Russe-Lituanien - Методика проведения экскурсии Методика...

Etat courantTraduction
Ce texte est disponible dans les langues suivantes: RusseLituanien

Catégorie Littérature - Education

Titre
Методика проведения экскурсии Методика...
Texte
Proposé par DAIVELE
Langue de départ: Russe

Методика проведения экскурсии
Методика проведения – это умение показать объект и умение рассказать о самих объектах и событиях с ними связанных. Сам по себе методический прием внешне не различим, он является частью процесса проведения экскурсии. Механизм действия методического приема может быть более или менее сложным. Неправильно строить всю экскурсию на применении одного методического приема. Важно представлять схему действия методического приема, его назначение.

Titre
Ekskursijų pravedimo metodika
Traduction
Lituanien

Traduit par skaban
Langue d'arrivée: Lituanien

Ekskursijų pravedimo metodika
Pravedimo metodika - tai sugebėjimas parodyti objektą ir gebėjimas papasakoti apie pačius objektus ir su jais susijusius įvykius. Savaime metodika nepastebima, ji dažniausiai yra ekskursijos pravedimo dalis. Metodikos priemonės mechanizmas gali būti daugiau ar mažiau sunkus. Neteisinga organizuoti visą ekskursiją remiantis (pasirenkant) vieną metodiką. Svarbu įsivaizduoti metodikos priemonės schema, jos paskirtį.
Dernière édition ou validation par ollka - 12 Mai 2008 21:38





Derniers messages

Auteur
Message

12 Mai 2008 09:12

ollka
Nombre de messages: 149
Sveiki,
Šis vertimas yra neblogas, bet reikalauja taisymo. Reikėtų sudėti visus diakritinius ženklus - nosines, taškus, brūkšnelius ir t.t. Taip pat visuose kituose vertimuose (kai kur kažkodėl yra tik pusė ženklų). Be ženklų aš negalėsiu priimti vertimų.