Cucumis - Serviciu gratuit de traducere pe web
. .Traducerea - Engleză-Albaneză - Too late for the happy new year...

Status actualTraducerea
Acest text vă stă la dispoziţie în următoarele limbi: FrancezăEnglezăNorvegianăDanezăCroatăLimba persanăRomânăItalianăSpaniolăBulgarăPortughezăSuedezăOlandezăLituanianăPolonezăCatalanăMaghiarãTurcăUcrainianăGreacăGermanăSârbăEsperantoChineză simplificatăFinlandezăBosniacLetonăAlbanezăVietnamezăBretonăEbraicãRusăThai
Traduceri cerute: JaponezăChinezăIrlandezăKlingonăNepalezăNewariUrduFeroezăCurdă MongolăBască FrigianăRomaniSanscrităPunjabiIdişSuahiliGreacă vecheJavanezăTeluguMarathiTamilMacedonă

Categorie Sit web/Blog/Forum - Calculatoare/Internet

Titlu
Too late for the happy new year...
Text
Înscris de cucumis
Limba sursă: Engleză Tradus de jp

Well... Too late for the happy new year, I'm busy with my current job, but you're still in my mind, dear friends and colleagues of

lilian canale and Francky5591 are still taking care of the administration, and they are now assisted by Bamsa, Freya and gamine, also hard workers!

We have now a FAQ page, which was highly requested, and also new, young and talented experts, value does not depend on age

Another novelty, the Google search is now integrated to the site, much more handy for the users, members, experts and admins, who are looking for the translations already done on

This is not a secret, I'm very busy with my indie game developer job. If you want to know why I'm not connecting as often as I should on Cucumis, visit the iPhone games I've created.

By the way, I'm much more responsive on twitter if you want to contact me.

Titlu
Është shumë vonë për të uruar vitin e ri
Traducerea
Albaneză

Tradus de azizdida
Limba ţintă: Albaneză

Epo... Është shumë vonë për të uruar Vitin e Ri, jam i zënë me punën e re, por ende ju kam në mendje, shokët dhe kolegët e dashur lilian canale dhe Francky5591 të cilët ende merren me administrimin dhe tani atyre po u ndihmojnë Bamsa, Freya dhe gamine, të gjithë punëtorë të vyer
Tani ne kemi një faqe FAQ, e cila është kërkuar shumë, dhe njëkohësisht, ekspertë të ri e të talentuar; vlerat nuk varen nga mosha

Një tjetër risi, “Kërkimi Google” është integruar si pjesë e ueb-sajtit, është shumë më praktik për përdoruesit, anëtarët, ekspertët dhe administratorët, të cilët kërkojnë përkthime të përfunduara te

Kjo nuk është një fshehtësi,jam shumë i zënë me punën time për prodhimin e lojrave të reja. Nëse doni të dini se pse nuk hyj shumë shpesh në Cucumis, vizitoni faqen për lojrat për iPhone që unë kam shpikur.

Meqë ra fjala, nëse doni të kontaktoni me mua, mund t’ju përgjigjem më lehtë tek adresa twitter.
Validat sau editat ultima dată de către liria - 24 Iunie 2012 01:42